Coafuri perfecte pentru petreceri rafinate

Cunoscutul stilist Cristi Pascu recomandă pentru momentele speciale coafuri sofisticate şi memorabile, însă în acelaşi timp uşor de realizat.
  • Publicat:
Coafuri perfecte pentru petreceri rafinate

Eşti invitată la un party pretenţios şi vrei să fii impecabilă din cap până în picioare? Hairstilistul Cristi Pascu îţi arată trei coafuri pe care le poţi cere atunci când mergi la salon!


Coc elegant

Aceasta este genul de coafură pe care o recomand unei persoane dinamice şi softisticate care doreşte să arate spectaculos, dar fără să iasă prea tare în evidenţă. Coafură pare elaborată, însă este foarte uşor de realizat, iar tot procesul durează maxim o oră. Acest tip de coafură poate să dureze chiar şi trei zile fără nicio problemă, asta dacă se doarme cu atenţie.
Primul pas: se coafează părul drept, fără onduleuri, doar din perie.
Pasul al doilea: se realizează împletitura de tip spic invers.  Partea de sus, care vine deasupra împletiturii, se realizează din adaos de păr (meşe) sub forma unui coc de balerină.

Onduleuri sofisticate

Doamnelor care au părul mediu şi foarte fin le recomand acest tip de coafură de gală. Este ideală dacă participaţi la o serată la Opera, la un bal pretenţios. Ţineţi cont că o astfel de coafură cere şi o rochie pe măsură.
Primul pas: se coafează părul cu foarte multe ondulee şi clipuri; ne interesează să iasă părul creţ;
Pasul al doilea: se aplică extensiile în aceeaşi nuanţă cu părul.
Pasul al treilea: în funcţie de lungimea părului şi de creativitatea stilistului, dar mai ales de evenimentul la care trebuie să meargă clienta, se execută apoi coafura dorită.

Transformare spectaculoasă

Doamnele care îşi poartă în general părul tuns scurt, până la barbie, îmi solicită de cele mai multe ori că la ocazii să afişeze o schimbare de look surprinzătoare. Pentru toate clientele care vor să puncteze o apariţie deosebită şi surprinzătoare le recomand această coafură. Este mai elaborată şi necesită în jur de 90-120 de minute pentru realizare. Este genul de coafură pentru o singură seară.

Primul pas: se coafează părul uşor ondulat.
Pasul al doilea: se aplică extensiile şi coadă de păr, pentru ca transformarea să fie spectaculoasă; extensiile trebuie alese şi în funcţie de textura părului clientei şi în funcţie de culoare. Nu se poate lua un păr foarte gros şi aplica unei persoane care are părul fin şi destul de rar;
Pasul al treilea: părul este uşor petrecut şi totul depinde, la final, de creativitatea hairstylist-ului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: