Costume de baie la modă în 2017: se poartă costumele de baie întregi cu şnur lateral şi bikini cu talie înaltă (FOTO)

Sezonul estival se apropie cu paşi repezi, aşa că ar fi bine să ne punem la curent cu trendurile în ceea ce priveşte costumele de baie! Anul acesta renunţăm la costumele de baie tricotate, care au făcut furori anii trecuţi, şi mizăm pe materiale şi croiuri inedite, pentru toate siluetele.
  • Publicat:

Sezonul estival se apropie cu paşi repezi, aşa că ar fi bine să ne punem la curent cu trendurile în ceea ce priveşte costumele de baie! 

Anul acesta renunţăm la costumele de baie tricotate, care au făcut furori anii trecuţi, şi mizăm pe materiale şi croiuri inedite, pentru toate siluetele.

O atenţie aparte este acordată costumelor de baie întregi cu şnur lateral, în nuanţe nude, care adaugă o notă de mister, feminitate şi eleganţă. Foarte la modă sunt şi costumele de baie vintage, cu talie înaltă şi sutien push-up, care flatează orice siluetă. 

O noutate în acest an sunt costumele de baie din dantelă, cele cu transparenţe bine amplasate, modelele geometrice inedite şi decupajele pe umeri sau în zona taliei. O altă nuanţă la modă în noul sezon estival este galbenul, în toate variantele sale, scrie Fashionisers.com.

Foarte la modă sunt şi costumele de baie cu decolteu adânc în V, cu printuri florale, dar şi cele accesorizate cu ciucurei multicolori, pentru femeile jucăuşe care nu se tem să atragă atenţia. 

Pentru mai multă inspiraţie, te invităm să accesezi galeria FOTO de mai jos, în care vei găsi numeroase modele de costume de baie la modă în 2017!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Tunsori de vară la modă în 2017 (FOTO)
Tunsori de vară la modă în 2017 (FOTO)
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: