Costume de baie pentru o vară incendiară

Pentru că ai muncit întregul an pentru a-ţi întreţine silueta şi a-ţi pregăti corpul de vară, cum ai putea să-l scoţi mai bine în evidenţă la plajă decât cu un costum de baie în tendinţe, care să ţi se potrivească perfect?
  • Publicat:

Când auzi cuvântul „vară” te gândeşti automat la soare, căldură, plajă şi… costume de baie!

Pentru că ai muncit întregul an pentru a-ţi întreţine silueta şi a-ţi pregăti corpul de vară, cum ai putea să-l scoţi mai bine în evidenţă la plajă decât cu un costum de baie în tendinţe, care să ţi se potrivească perfect?

Magazinele TAKKO te pregătesc de vară punându-ţi la dispoziţie o vastă colecţie de costume de baie, unde explozia de culoare, imprimeurile florale sau grafice şi decupajele îndrăzneţe pun în evidenţă corpul.

Încearcă costumele de baie din două piese şi poţi alege dintr-o gamă vastă, unde vei întâlni toate formele de cupe, cu push-up sau fără, care să îţi permită să te bronzezi cât mai frumos, variante de slipi pentru toate formele, având un design exclusivit menit să te facă să te simţi super chic. Sau alege costumele de baie întregi pentru momentele relaxante de la piscină şi te vei simţi confortabil şi sexy!

LISCA, brandul internaţional de lenjerie intimă şi costume de baie, a lansat colecţia de primăvară – vară 2015, Swimwear 2015. Noile modele se remarcă prin aplicaţiile de cristale Swarovski, combinaţii creative de culori tari, printurile geometrice şi florale, dar şi prin inserţiile de dantelă neagră. Cyprus, Elba, Jamaica, Flower Power, Margherite, Ibiza, Kefalonia, Haiti şi Abu Dhabi sunt temele noii colecţii LISCA, aduse, în exclusivitate, în România de către Sofiaman.

Magazinele H&M te pregătesc pentru zilele relaxate ale acestei veri, pe plajă sau lângă piscină cu costume de baie inedite. Alege costume pentru înot sau bikini, culori vii şi imprimeuri sau modele clasice şic. Completează-ţi look-ul cu ochelari de soare, eşarfe şi pălării – în sfârşit e timpul pentru binemeritata vacanţă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân