Costume de baie vintage: vezi cum arătau femeile la plajă! Galerie FOTO

Moda se schimbă de la o săptămână la alta, iar ce se poartă vara asta, anul viitor în august va fi demult demodat! Costumul de baie este piesa de rezistenţă din garderoba oricărei femei în timpul verii şi în fiecare an căutăm cele mai extravagante şi mai în vogă costume pentru sezonul de plajă!
  • Publicat:

Moda se schimbă de la o săptămână la alta, iar ce se poartă vara asta, anul viitor în august va fi demodat!

Costumul de baie este piesa de rezistenţă din garderoba oricărei femei în timpul verii şi, în fiecare an, căutăm cele mai extravagante şi mai în vogă costume pentru sezonul de plajă! Designerii îşi pregătesc din timp colecţiile fastuoase, iar modelele se pregătesc şi ele, arătând impecabil când vine vremea să le prezinte!

Te-ai întrebat vreodată ce costume de baie se purtau pe vremea când femeile abia le descoperiseră? Când mersul la plajă abia devenise „un trend” şi când photoshop-ul era un vis foarte îndepărtat?

Noi am creat o colecţie cu cele mai în vogă costume de baie ale vremurilor demult apuse!

Intră în Galeria FOTO şi vezi ce costume de baie erau la modă şi, mai ales, cum arătau modelele atunci când să fii „skinny” nu era o modă!

Sursa foto: listal.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: