Cum sa nu te imbraci niciodata

Greselile in vestimentatie, se intampla. Si se intampla atat la oamenii de rand, cat si la celebritati. Si probabil ti s-a intamplat si tie, si prietenei tale, si mamei tale si tot asa.
  • Publicat:
Cum sa nu te imbraci niciodata
Cum sa nu te imbraci niciodata

Greselile in vestimentatie, se intampla. Si se intampla atat la oamenii de rand, cat si la celebritati. Si probabil ti s-a intamplat si tie, si prietenei tale, si mamei tale si tot asa. Fie ca a fost din cazua ca te grabeai, fie ca pur si simplu, nu ti-ai asortat machiajul la felul in care te-ai imbracat, erorile se intampla. In continuare, iti vom arata care sunt cele mai intalnite greseli de vestimentatie. Incearca sa tii cont de ele si vei avea o tinuta impecabila in fiecare zi. Asadar:

1.  Asortarea gresita a culorilor
Materialele au diverse culori si texturi. Ele pot parea atragatoare pentru ochi, insa e bine sa stii ca unele culori se potrivesc numai cu anumite nuante de ten, in timp ce pe altele, arata dezastruos. Secretul e sa alegi haine care sa se potriveasca cu tenul tau. Nu te imbraca niciodata in culori care iti dau o aparenta pala sau stearsa.

2. Haine prea mici sau prea mari
Daca esti plinuta, poarta intotdeauna haine pe masura ta. Nu  te imbaraca prea stramt. De buna seama arati bine in picioare, dar daca te asezi, ar putea aprarea accidente. De asemenea, daca esti slaba, evita hainele foarte largi sau foarte mulate.

3. Make-up neadecvat
Trebuie sa fii mereu atenta la felul in care te machiezi. Daca e dimineata, nu-ti aplica un machiaj strident. Make-up-ul trebuie asortat la momentul din zi si la tinuta pe care o ai. De aceea, e bine ca seara sa ai un machiaj destul de vizibil, in vreme ce ziua, e bine sa nu te machiezi foarte tare. De asemenea, trebuie sa acorzi atentie nuantei cu care esti imbracata.

4. Pantofi prafuiti
Degeaba te imbraci cu haine scumpe si ai accesorii deosebite, daca ai pantofii nelustruiti. O pereche de pantofi din piele este foarte durabila si daca ii ingrijesti, iti vor completa cu succes imaginea. Trebuie sa ai in vedere faptul ca o pereche de incaltari de calitate fac mai mult decat zece perechi de duzina.

5. Oja sarita de pe unghii
Mainile spun multe despre tine. O manichiurista iti poate ghici meseria in functie de ele, dar si orice alta persoana poate remarca o manichiura ingrijita sau deteriorata. Asa ca pastreaza-ti in permanenta unghiile curate si taiate egal. Pastreaza in geanta o forfecuta sau o pila care sa te salveze daca iti rupi vreo unghie. Daca oja da semnale ca cedeaza, cel mai bine ar fi s-o stergi.

6. Bluze patate in dreptul subratului
Este dificil vara sa iti pastrezi prospetimea de-a lungul intregii zile, dar noile deodorante te pot ajuta sa diminuezi catastrofa. Ai o intalnire de afaceri? Ia cu tine o bluza de schimb care sa arate impecabil, deci si fara pete de transpiratie.

7.  Lenjeria la vedere
Ti-ai propus sa porti pantaloni cu talie joasa? Decizia ta nu trebuie sa afecteze parerea celorlalti despre tine. Fii intotdeauna o doamna si pastreaza-ti secreta lenjeria intima.

8. Radacini nevopsite
Poate ti-a placut la un moment dat parul blond deschis cu radãaini brunete, dar tine minte ca parul astfel vopsit arata atat de bine pentru ca a fost vopsit special in acest mod. Radacinile de 10 cm, rezultate din neglijenta ta, nu sunt la fel de sexy. Dacã nu-ti permiti sa te vopsesti suficient de des, revino la culoarea ta initiala si fa-ti niste suvite decolorate, care sunt mult mai usor de intretinut.  

 

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Blugii- trend star
Blugii- trend star
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân