Descoperă cele mai cool ghete ale sezonului toamnă-iarnă 2013/2014

În acest sezon, ghetele fac furori. Fie că sunt cu talpă ortopedică, plată sau cu toc înalt, cu botul rotund sau ascuţit, cu catarame, ţinte, fermoare sau şireturi, ghetele nu trebuie să lipsească din garderobă. Poţi alege variante din piele, piele ecologică, cu blăniţă de ponei, croco, cu accente metalice, în tonuri de maro, negru sau gri.
  • Publicat:
Descoperă cele mai cool ghete ale sezonului toamnă-iarnă 2013/2014

În acest sezon, ghetele fac furori. Fie că sunt cu talpă ortopedică, plată sau cu toc înalt, cu botul rotund sau ascuţit, cu catarame, ţinte, fermoare sau şireturi, ghetele nu trebuie să lipsească din garderobă.

Poţi alege variante din piele, piele ecologică, cu blăniţă de ponei, croco, cu accente metalice, în tonuri de maro, negru sau gri.

Cu talpă ortopedică

Acest tip de ghete îţi oferă confort şi un plus de înalţime, în acelaşi timp. Combină-le cu jeanşi skinny sau fuste mini.

Ecco

ECCO


Bershka


Il Passo


H&M

ECCO
ECCO


Bershka


Deichmann

Cu talpa plată

Dacă nu eşti prea încâtată de ideea de a purta tocuri, acest tip de ghete este ideal. Depinde de tine dacă vrei să adopţi un look masculin, punk sau girlie. Le poţi purta cu jeanşi, jachetă din piele, dar şi cu fuste şi dres.

Bershka

ECCO

ECCO

Zara

ECCO

ECCO

H&M

Deichmann

Zara
Zara
Il Passo
Il Passo

La înalţime

Ghetele cu toc gros sau subţire sunt, de asemenea, un must have al acestei toamne. Poartă-le cu o rochie scurtă şi pune-ţi pe deasupra un trenci.

ECCO
ECCO


Bershka

Zara

ECCO
ECCO

Bershka

Il Passo

Zara

H&M

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Cristea
Raluca Cristea este jurnalist şi redactor al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, având drept domenii de interes pe care le acoperă sănătatea, frumuseţea şi medicina naturistă. Raluca Cristea realizează materiale de interes pentru publicul larg având drept surse specialişti de top ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân