Imbraca-te adecvat la locul de munca!

Cald, cald, foarte cald. Vara este anotimpul cand renunti la tinutele pretentioase in favoarea hainelor usoare, fabricate dintr-un material cat mai subtire facut special pentru o stare de bine. Daca in timpul liber adopti tinute lejere care nu-ti dau prea mari batai de cap, lucrurile nu stau la fel si pentru zilele de munca, atunci cand trebuie sa te privesti cu mai multa atentie in oglinda pentru a fi imbracata cat mai adecvat.
  • Publicat:
Imbraca-te adecvat la locul de munca!
Imbraca-te adecvat la locul de munca!

Cald, cald, foarte cald. Vara este anotimpul cand renunti la tinutele pretentioase in favoarea hainelor usoare, fabricate dintr-un material cat mai subtire facut special  pentru o stare de bine.

Daca in timpul liber adopti tinute lejere care nu-ti dau prea mari batai de cap, lucrurile nu stau la fel si pentru zilele de munca, atunci cand trebuie sa te privesti cu mai multa atentie in oglinda pentru a fi imbracata cat mai adecvat.

Alegerea articolelor vestimentare trebuie sa fie in ton cu cerintele locului de munca. Daca tinuta este obligatorie si nu se admit abateri de la ea, atunci risti sa te imbraci foarte asemanator cu colegii tai.

De aceea, poti sa te folosesti de accesorii pentru a iesi din acest impas. O curea care sa-ti sublinieze talia si un sirag frumos de perle pot sa-ti puna in valoare tinuta si sa te faca sa iesi din anonimat.

O pereche de pantofi asortata cu cureaua si poseta iti vor completa imaginea si te vor face sa radiezi frumusete si eleganta. Poti sa-ti perimiti o tinuta casual la locul de munca ? Foarte bine. Atunci poti sa asortezi un top nu foarte stramt la o pereche de pantaloni din denim sau clasici.

Nu opta pentru topuri foarte stramte sau pantaloni foarte scurti. Chiar daca vei scapa nemustrata in ziua respectiva, cu siguranta nu te vei simti in regula.

Alege cu atentie hainele care au dimensiunile potrivite pentru tine. Indiferent ce alegi sa porti la locul de munca, cheia succesului este increderea, iar acest lucru se va observa si din atitudinea celor cu care lucrezi.

Daca partenerii tai de afaceri si colegii vor fi placut impresionati de realizarile tale profesionale, hainele pe care le vei purta la locul de munca vor adauga un plus de siguranta imaginii create de tine. Si cine stie? Cu putin noroc, poate vei fi promovata!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân