Rochia roşie: 10 modele potrivite pentru orice tip de siluetă!

Roşul este impunător şi încrezător. Este puternic şi strălucitor. Incită şi stârneşte pasiuni şi emoţii.
  • Publicat:

Roşul este impunător şi încrezător. Este puternic şi strălucitor.  Incită şi stârneşte pasiuni şi emoţii.

Atunci când vine vorba de modă, culoarea roşie  este asociată de cele mai multe ori cu sexy şi super-feminin. Tocmai de aceea, o rochie roşie te va scoate oricând din anonimat, transformându-te în „vedeta serii”.

Dar rochia roşie se poarta chiar şi ziua!  Mai bine spus, oricând te simţi încrezătoare. Însă ai grijă, alege un model potrivit ocaziei, altfel rişti să fie considerată prea îndrăzneaţă şi nepotrivită.

Ca orice altă culoare, roşul se regăseşte într-o adevărată paletă de nuanţe, de la indian red, light coral, salmon, dark salmon, light salmon şi crimson, pana la fire brick şi dark red.  Fiecare dintre aceste nuanţe e specială, aşa că alege  cu atenţie la ce, cum şi când le asortezi.

Eşti în căutarea rochiei perfecte? Încearcă una şi pe culoarea roşie.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: