Rochii de mireasă create după prinţesele din filmele Walt Disney

Designerul californian Alfred Angelo a creat o colecţie de rochii de mireasă inspirată din filmele de desene animate Walt Disney.
  • Publicat:

Ziua nunţii este un moment extrem de special pentru orice femeie. Este ziua în care totul trebuie să fie perfect: locaţie, flori, coafura, machiaj, pantofi… rochie, aceasta din urmă fiind, probabil, cel mai greu de ales.

O rochie tip „prinţesă”, una tip „sirenă”, una cu spatele gol, alta cu decolteu adânc. Una cu mâneci scurte, alta cu mâneci lungi, din dantelă. Există atât de multe posibilităţi încât alegerea rochiei de mireasă ideală poate să devină cel mai dificil lucru atunci când vine vorba de nuntă.

Este extrem de important să fii complet mulţumită cu ce ai ales. În fond şi la urma urmei, este ziua ta cea mare! Tu trebuie să fii cea mai frumoasă, cea mai specială, dar mai ales tu trebuie să te simţi perfect!

Partea bună? Există astăzi atât de mulţi designeri de rochii de mireasă, atât de multe modele, atât de multe posibilităţi din care să alegi încât este imposibil să nu găseşti, într-un final, exact ce ţi-ai dorit! 

Partea şi mai bună? În prezent, clişeul rochiei albe nu mai este un criteriu atunci când vorbim de nuntă. Astăzi, indiferent de tradiţii şi superstiţii, eşti liberă să îţi alegi rochia imaginată, indiferent dacă aceasta nu este albă, nu este simplă, nu are dantelă, volanuri sau alte accesorii! Eşti liberă să îţi imaginezi şi să îţi achiziţionezi rochia mult visată, indiferent care ar fi aceasta. Şi se pare că şi designerii au înţeles asta!

Designerul californian Alfred Angelo a creat o colecţie de rochii de mireasă inspirată din filmele de desene animate Walt Disney.

Iată deci o nouă sursă de inspiraţie pentru toate acele femei care vor să se simtă ca o prinţesă în ziua nunţii lor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân