Stilul Rock Chic, noul trend în materie de fashion!

Ana Maria Cornea ne-a sarit in ajutor si ne-a selectat cateva articole vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta daca vrei sa adopti o tinuta indrazneata care sa te scoata din anonimat.
  • Publicat:
Stilul Rock Chic, noul trend în materie de fashion!

Inspirat din moda rock’n’roll a anilor ‘50, rock chic este noul trend în materie de fashion, fiind întregit de diverse influenţe din culturi precum: hippie, glam, grunge sau gothic.

Astăzi, rock chic-ul include o fuziune de stiluri: romantic, conservator şi îndrăzneţ.

Ana Maria Cornea ne-a sărit în ajutor şi ne-a selectat câteva articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta dacă vrei să adopţi o ţinută îndrăzneaţă care să te scoată din anonimat.


Pantalonii din piele

Acestia sunt potriviti pentru orice moment din zi, pot completa o tinuta casual cu un tricou basic din bumbac si bocanci militaresti, dar si o tinuta eleganta cu o camasa din matase neagra si botine cu toc.

Fusta plisata din piele

Un must-have al acestui sezon. Poate fi purtata cu un pulover supradimensionat din tricot de culoare neagra, bocanci militaresti si un ruj intr-o nuanta intensa de burgundy.

Jacheta neagra

Fie alegi o geaca din piele negra cu tinte, fie alegi o jacheta 3/4 cu o croiala aparte, aceastea vor oferi tinutei tale accentul rock de care are nevoie.

Bocancii militaresti

Sunt poate cel mai important detaliu, fara de care o tinuta rock chic nu poate exista. Pe langa faptul ca sunt extrem de comozi, vor completa perfect orice tinuta. Rochii din voal negru, blugi, pantaloni din piele sau fuste, toate vor arata fabulos in combinatie cu o pereche de bocanci army.

Micile detalii care conteaza

Nu trebuie sa uitati ca detaliile bine alese precum un inel supradimensionat cu piatra neagra, un colier statement potrivit, oja de culoare neagra sau palariile fac intotdeauna diferenta. Asadar, nu va temeti sa experimentati!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: