Ţinute de Anul Nou: cum să porţi paietele- GALERIE FOTO

Rochiile cu paiete fac furori nu doar în ţinutele de zi cu zi, ci şi în cele festive. Seara de Anul Nou e ideală să le încerci!
  • Publicat:
Ţinute de Anul Nou: cum să porţi paietele- GALERIE FOTO
FOTO: 123rf.com

Dacă până acum nu ai fost suficient de curajoasă să experimentezi noi stiluri şi ţinute alături de piesele vestimentare din paiete sau glitter, pentru că ne apropiem de perioada Sărbătorilor, acum este momentul ideal. Te anunţ că şi în acest an, cel mai râvnit şi glam trend în fashion rămâne pe lista favoritelor, atât a noastră, cât şi a caselor de modă aşadar, poţi profita din plin de rochiile care să-ţi ofere un look strălucitor.

Vei radia la propriu şi, cu siguranţă vei rămâne întreaga seară în centrul atenţiei, fără prea mult efort. Admirată din cap până-n picioare, farmecul tău natural nu va trece neobservat, iar apariţia sofisticată în seara de Anul Nou poate deveni numaidecât una memorabilă. Fie că alegi să porţi rochii mini, midi sau maxi, din catifea, voal sau dantelă, stiliştii La Femme România recomandă inserturile strălucitoare şi paietele pentru o notă impresionantă şi o apariţie fabuloasă.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Nu e neapărat nevoie să te pregăteşti pentru apariţii ca pentru covorul roşu. Vestea bună este că piesele vestimentare cu paiete, glitter sau alte inserţii fascinante pot fi purtat chiar şi pe timpul zilei, în ţinute de street style. Dacă nu se vor număra printre alegerile tale de Crăciun sau Anul Nou, nu ezita să le faci loc în garderobă şi cu alte ocazii.

Piese vestimentare cu paiete: ţinute de Anul Nou

Rochia neagră cu paiete. Clasica rochie neagră este nelispită din garderoba feminină. Pentru că este o piesă vestimentară versatilă, ne poate scoate din impas în orice moment, fiind alegerea ideală cu orice ocazie. Fie că ieşi la cafea cu prietenele, la film sau în parc şi simţi nevoia de o abordare casual, poţi apela cu încredere la rochia neagră. Dar ce-ar fi să nu renunţi la ea nici de Anul Nou sau cu ocazia altor evenimente importante? O alegere perfectă este aceea de a adăuga un plus de feminitate şi un aer softisticat, iar rochia neagră cu paiete poate fi una dintre puţiniele piese vestimentare care să te ajute să obţii un look smart şi misterios.

Top cu paiete. Nu toate zilele sunt potrivite pentru a purta rochii, ştim. Şi, din fericire, acestea pot fi înlocuite cu topurile elegante. Alege şi de această dată să străluceşti. Pentru a completa ţinuta, nu uita să ai cu tine zâmbetul şi atitudinea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân