Un look de nota 10 pentru noaptea de Revelion!

Experţii în frumuseţe propun să rămânem în tendinţe, să mizăm pe consacratul smokey eyes pentru petrecerile care vor dura toată noaptea, căci tot se ţin lanţ în această perioadă.
  • Publicat:

Do I look OK? “Wonderful!” este răspunsul corect. Experţii în frumuseţe propun să rămânem în tendinţe, să mizăm pe consacratul smokey eyes pentru petrecerile care vor dura toată noaptea, căci tot se ţin lanţ în această perioadă.

Un machiaj nude este perfect pentru o întrunire de familie, iar pentru amorezatele incurabile de vară optează pentru un machiaj în culori marine. Părul în stil retro sau împletiturile sunt în vogă şi stârnesc admiraţie.

Sfârşitul de an este o bună ocazie pentru apariţii de senzaţie. Doamnele şi domniţele vor de fiecare dată să fie în centrul atenţiei şi nu oricum, ci etalând cele mai râvnite ţinute, machiaje, coafuri. Pe scurt, să fie impecabile, etalând un look perfect.

Deşi pare complicat, iată câteva combinaţii pe care poţi conta indiferent de momentul zilei şi întâlnirile speciale.

Un machiaj uşor de realizat, potrivit pentru o reuniune de familie este machiajul nude. Cum îl obţii? Baza de machiaj trebuie bine aplicată.

Makeup artiştii atrag atenţia că un prim pas în realizarea unui nude impecabil să fie aplicarea anticearcănului (cu o nuanţă mai deschisă decât fondul de ten); pasul 2 – aplicarea fondului de ten în nuanţa pielii (se uniformizează cu el şi anticearcănul aplicat iniţial şi se fixează totul cu o pudră transparentă).

Tips: Fondul de ten trebuie întins pe toată faţa, coborând pe gât cu aplicarea pentru a evita efectul de mască. Pasul 3 – un blush fresh în nuanţe de roz sau piersică, un gloss cu un strop de glitter şi la final mascara. O coafură simplă, dar de efect, este coada de cal împletită în 3. Un păr deschis la culoare, împletit este o alegere inspirată.

Retro chic

Un spate dezgolit atrage priviri şi scoate în evidenţă o siluetă de vis şi te trimite cu gândul la o fată îndrăzneaţă. Părul prins în stil retro aduce un plus de farmec şi de eleganţă. Un moment special, o coafură de catwalk uşor de realizat. Părul proaspăt spălat se usucă uşor cu peria, după care începând din faţă se rulează în interior. Finisează cu un fixativ puternic.

Sweet girl

Ochii deschişi la culoare, conturaţi sunt irezistibili. Încearcă un creion kohl negru, aubergine sau maro sau un tuş în aceleaşi culori.
După conturarea ochilor, e rândul buzelor. Alege nuanţe tari începând de la corai şi terminând cu roşu intens sau fuchsia. Lasă-ţi părul desfăcut, în valuri uşoare prins în lateral cu o agrafă.

Love black

Conturează ochiul cu un creion negru khol, inclusiv pleoapa superioară pentru ca fardul să fie mai intens. Alege fardul cu care să fixezi creionul. Ce zici de un fard negru cu particule strălucitoare? Merge blenduit cu o altă culoare, cum ar fi un gri, mov sau roz dacă ai curaj. Ruj? Nude dus până la roşu aprins. Finalizează cu un strat de mascara sau de ce nu, cu o pereche de gene false.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: