D-riboza

D-riboza este o moleculă de zahăr de care corpul uman are nevoie pentru a rorganele produc cantităţi diferite. Cele mai mari surse de producţie sunt ficatul, glandele suprarenale şi ţesutul de grăsime. Mai apoi, inima, creierul, ţesutul nervos şi muscular produc doar cantitatea zilnică necesară.

D-riboza şi bolile de inimă

Inima produce suficientă D-riboza  cât să se menţină singură. Când condiţiile inimii nu sunt bune, adică atunci când nu primeşte suficient sânge sau oxigen, această producţie scade. Astfel, apar bolile cardiovasculare.

 

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Vezi Termeni medicali în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being