Dieta cu sucuri, salate şi supe – Operaţiunea DETOXIFIERE CSID

De astăzi, luni 13, sper să fie cu noroc:), mă alătur şi eu operaţiunii "CSID Detox". Dacă Beatrice a ales Juiceit, Mădălina, dieta cu supe, Bianca, dieta Oshawa, eu am apelat la prietena mea Camelia Şucu, pentru a-mi recomanda unul dintre cele trei programe sănătoase de detoxifiere pe care ea le-a creat. După o scurtă consiliere, ne-am hotărât asupra Advanced Detox.
  • Publicat:
Dieta cu sucuri, salate şi supe - Operaţiunea DETOXIFIERE CSID

De astăzi, luni 13, sper să fie cu noroc:), mă alătur şi eu operaţiunii „CSID Detox”. Dacă Beatrice a ales Juiceit, Mădălina, dieta cu supe, Bianca, dieta Oshawa, eu am apelat la prietena mea Camelia Şucu, pentru a-mi recomanda unul dintre cele trei programe sănătoase de detoxifiere pe care ea le-a creat. După o scurtă consiliere, ne-am hotărât asupra Advanced Detox.

Este cel de-al doilea nivel de detoxifiere ca grad de dificultate şi este recomandat celor care au urmat deja nivelul unu (BASIC DETOX) şi vor acum să facă un pas înainte pe “scara” detoxifierii.

Constă în 6 mese pe zi ce vor fi consumate din două în două ore, din care 4 sucuri, o salată la prânz şi o supă seara şi poate fi urmat de persoane cu activitate solicitantă profesional cât şi social.

Este disponibil în varianta de 3 zile, 5 zile, 7 zile. Încă nu ştiu la ce număr de zile să mă opresc, aşa că optez pentru varianta de mijloc, deocamdată.

Ca şi în alte programe de detoxifiere, în  BASIC DETOX se recomandă ca acest program să fie însoţit de terapii holistice care să accelereze eliminarea toxinelor şi să maximizeze rezultatele.

Consilierea nutriţională, hidrocolonoterapia, acupunctura, drenajul limfatic sunt numai câteva dintre terapiile recomandate.
Pentru că ador masajul, cred ca voi apela la masajul manual şi la drenajul limfatic. Revin cu detalii privind prima zi de detox.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: