6 lucruri pe care Jennifer Aniston le face în fiecare dimineaţă

Dacă nu ştii ce vârstă are Jennifer Aniston, este de înţeles. Actriţa are un corp tonifiat şi un ten impecabil la 47 de ani.
  • Publicat:
6 lucruri pe care Jennifer Aniston le face în fiecare dimineaţă

Dacă nu ştii ce vârstă are Jennifer Aniston, este de înţeles.  Actriţa are un corp tonifiat şi un ten impecabil la 47 de ani. Cine nu ar vrea ştie care este secretul ei?  Într-un interviu recent actriţa a dezvăluit rutina sa de dimineaţă şi cu toţii avem câte ceva de învăţat. Nu o să fie neapărat uşor sau plăcut de urmat, dar este posibil cu puţină disciplină. 

Iată care sunt lucrurile pe care Jennifer Aniston le face în fiecare dimineaţă. 

Actriţa a povestit că se trezeşte aproape în fiecare zi la 4:30 dimineaţa. Asta sună dificil, dar poate încerci să te trezeşti măcar cu o oră mai devreme. Apoi, în fiecare lună îţi setezi un nou target şi cu puţină disciplină măcar ora 6 nu o să ţi se mai pară un chin!
 
De obicei, după ce mă trezesc beau o cană cu apă caldă cu lămâie”, a dezvăluit Aniston. Acesta este cu siguranţă un obicei pe care îl poţi adopta. Este foarte simplu şi are o mulţime de beneficii pentru sănătatea ta.
 
“Apoi mă spăl pe faţă – tot regimul meu de frumuseţe cuprinde doar săpun şi apă.” Din nou, destul de uşor de urmat, dar fii atentă la demachiere seara. Probabil ştii deja că pielea se “regenerează” în timpul nopţii, aşa că dimineaţa trebuie să îndepărtezi celulele moarte, dar şi sebumul care s-a strâns pe ten.
 
Meditez în fiecare zi. De obicei 20 de minute sau măcar 10 minute. ” De-a lungul timpului au apărut numeroase studii care confirmă beneficiile meditaţiei asupra creierului. Meditaţia regulată are o serie de avantaje care implică memoria, creativitatea şi compasiunea.
 
”Urmează micul dejun. De cele mai multe ori îmi fac un shake cu o sursă de proteine, banane, fructe de pădure, cireşe congelate, stevia şi un mix de legume cu frunze verzi.”
 
Am un antrenor personal pentru ore de yoga şi spinning. Fac spinning timp de jumătate de ore, apoi 40 d minute de yoga. Mai merg şi la sală unde mă antrenez cu greutăţi, alerg pe bandă, pe bicicleta eliptică sau orice alte aparate. Mi se pare esenţial să îţi ţii corpul alert.”
 
Prepară-ţi un smoothie verde după reţeta lui Jennifer Aniston!
 
Ingrediente:
  • Câteva cuburi de gheaţă
  • 240ml lapte de migdale cu aromă de ciocolată
  • 280g cireşe congelate
  • 1 linguriţă pudră de proteine cu aromă de cacao
  • 1/2 lingură pudră maca
  • 1/4 lingură picături de minerale
  • 1/2 banană congelată
  • o mână de afine
  • 2-3 picături de stevie cu aromă de ciocolată
  • 5 migdale hidratate
Mod de preparare:
 
Pune ingredientele lichide mai întâi, apoi ingredientele solide. Amestecă la blender.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân