CABRAL & kickboxing, prietenie pe viata

Cabral este unul dintre personajele cu carisma in lumea mondena sau o “pata” de culoare in lumea showbizului autohton. Fie ca il vezi prezentandu-si emisiunea de la Acasa Tv, la petreceri, pe strada sau la sala de sport, Cabral este tot timpul
  • Publicat:
CABRAL & kickboxing, prietenie pe viata
CABRAL & kickboxing, prietenie pe viata

Mic fiind, a avut o singura pasiune culinara: paine prajita cu unt si sare. Daca mai bea si o cana de ceai, era fericit. Asta spre disperarea mamei lui, care nu mai stia ce metoda sa aplice ca sa-l convinga sa manance tot felul de „otravuri”: mancare de cartofi, sarmale, musaca. Asta ca sa nu mai vorbim de inamicul numarul unu al lui Cabral: ciorba. Totusi mama sa avea o metoda speciala de a-i prepara ciorba: dupa ce era practic gata, o mai lasa inca doua ore la fiert. Atunci era perfecta! De dulciuri nu se atingea, doar in pauzele de la scoala se delecta cu inghetata si placinte cu branza. Desi este constient ca un regim alimentar echilibrat este bun pentru organism, nu a avut niciodata ore fixe pentru masa. „La cat de agitat sunt, nu-mi mai bat capul si cu asta”, spune Cabral.

17 ani de arte martiale
Chiar daca este dezordonat la capitolul mese regulate, cand vine vorba despre sport, termenii ecuatiei se schimba. In cei 28 de ani de viata, 17 ani sunt legati de sport. Tatal sau a fost cel care l-a introdus in aceasta lume. Dar nu l-a dus la atletism sau la baschet, asa cum ne-am fi gandit, ci la arte martiale, sporturi specifice rasei galbene. „De la sase ani m-am apucat de kickboxing, antrenat fiind de tatal meu, Mircea Boldea. Traind cu antrenorul in casa, nu prea ai momente de relaxare, tot timpul se mai gasesc niste sarituri de exersat, niste flotari, un sac de bumbacit, ce sa mai vorbim, treburi relaxante!” Pentru ca a facut arte martiale de performanta, nu a mai avut timp sa se specializeze si in alte sporturi, dupa cum recunoaste amuzat Cabral: „Facand arte martiale de performanta, atunci celelalte sporturi au ajuns pe locul 15… Adica eram Bula la fotbal, Duda la baschet, ultimul lesinat la atletism, ce mai, tipul perfect al sportivului polivalent! In schimb, de Kick si Thaibox m-am tinut, am practicat vreo 17 ani…”

Cure de slabit?
No way!
Il stim pe Cabral drept un rebel. Asa este si in ceea ce priveste hrana. Nu suporta curele de slabit si ii place sa glumeasca pe seama lor, pentru ca, oricat ar manca, nu are nevoie de ele. Adevarul e ca ii si place sa fie complimentat pe tema asta: „Daca trebuie sa slabesc, nu mai mananc nimic si gata! Oricum sunt o gramada de cure de slabire care promit ca daca te apuci si combini malaiul vietnamez cu mararul japonez slabesti de ajungi ca un somalez…” Cabral crede ca, fara miscare, orice cura de slabire este inutila, „macar bagi picioarele sub un calorifer si faci niste abdomene si tot miscare se numeste. Ideal ar fi sa mergi la o sala bine dotata, sa ai un trainer iscusit si sa faci circuit de aparate si cardio pentru a lucra cat mai bine corpul”, ii sfatuieste prezentatorul Povestirilor pe cei care vor sa slabeasca. Faptul ca simpaticul mulatru are o fetita, pe Inoke, nu mai este un secret pentru nimeni. Din fericire, micuta nu l-a mostenit pe Cabral la preferintele culinare si nu refuza nimic, de la spanac, la ciorba de perisoare. „Mi-a fost frica de faptul ca Ino ar putea sa fie la fel de mofturoasa ca mine in copilarie, dar nu… Falcosu’ rontaie cu drag si spor. Mai ales, cand mergem la restauratul Verdi sa mancam pizza.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Fii vedeta pe terenul de squash
Fii vedeta pe terenul de squash
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”