Danseaza la Danutz

articol
  • Publicat:
Danseaza la Danutz
Danseaza la Danutz

In fiecare duminica, incepand din noiembrie 2004, la TVR 1 vine Dan Bittman. Alaturi de el sunt 10 fete care coloreaza scena mare a studioului 1. „Le-am luat de la 16-17 ani”, spune producatoarea emisiunii „Danutz SRL”, Nicoleta Ilie. „E greu pentru ele. Daca se ingrasa putin, trebuie sa ia imediat masuri, pentru ca altfel in doua saptamani pleaca din show.” Asa ca fetele mananca sanatos, merg la sala, se urca pe bloc sa se bronzeze, daca nu au bani de solar. La „Danutz SRL”  trebuie sa danseze pe 8-9 piese in direct, pentru care au un coregraf si repeta in fiecare week-end.

„Ele nu au voie sa mearga in alte emisiuni de televiziune, dar, in rest, fiecare mai are si alte indeletniciri. Una este dansatoare in Fly Project, una este manechin, altele sunt hostess la diverse evenimente, altele au dansat in clipul lui Don Baxter. Sunt ori la liceu, ori la facultate si au preocuparile specifice varstei. „Doua dintre ele imi povesteau ca, pe 8 martie, au fost pana la Buzau sa vada nu stiu ce striperi”, zambeste producatoarea emisiunii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”