Dieta abdomenului perfect!

Te-ai săturat să faci sute de abdomene în fiecare seară şi să renunţi la mâncărurile preferate doar ca să obţii faimoasele „pătrăţele” care tot nu vor să apară?
  • Publicat:
Dieta abdomenului perfect!

Te-ai săturat să faci sute de abdomene în fiecare seară şi să renunţi la mâncărurile preferate doar ca să obţii faimoasele „pătrăţele” care tot nu vor să apară?

Dieta abdomenului perfect promite un plan de şase săptămâni pentru aplatizarea abdomenului şi pentru a rămâne slabă pe viaţă.

Ai curaj să îl încerci?

 

Cum funcţionează?

Dieta include trei mese şi trei gustări pe zi, de aproximativ 1.900 calorii. Deşi numărul de calorii nu este atât de mic ca şi în cazul altor diete, majoritatea acestor calorii sunt arse prin programul de exerciţii fizice care este necesar pentru a obţine rezultate. Credeai că ai scăpat de sport?

Conform dietei, toate mesele şi gustările (care trebuie mâncate cu două ore înaintea meselor principale) trebuie să conţină cel puţin două alimente din următoarea listă pentru a creşte aportul zilnic de agenţi naturali care ard grăsimile şi, de asemenea, pentru a te proteja împotriva bolilor.

  • Migdale şi alte tipuri de oleaginoase
  • Fasole şi leguminoase
  • Spanac şi alte legume verzi
  • Lactate (lapte, iaurt sau brânză cu un conţinut scăzut de grăsimi)
  • Terci de ovăz instant (neîndulcit, fără arome)
  • Ouă
  • Curcan şi alte tipuri de carne slabă
  • Unt de arahide
  • Pâine şi cereale integrale
  • Zmeură şi alte fructe de pădure

Această dietă limitează carbohidraţii rafinaţi, acizii graşi saturaţi, grăsimile trans şi alcoolul şi permite o masă pe săptămână când poţi mânca orice vrei.

Include, de asemenea, exerciţii opţionale, dar necesare! Fără sport, indiferent de alimentele pe care le consumi şi de abstinenţa de la dulciuri, alcool, etc, rezultatele vor întârzia să apară!

Iată un program de exerciţii pentru un abdomen perfect!

Argumente Pro şi Contra

Dieta este corectă din punct de vedere nutriţional, deoarece măreşte consumul de fructe, legume şi cereale integrale, înlocuind grăsimile saturate şi trans cu grăsimi sănătoase.

Recomandă, într-adevăr, un aport crescut de proteine şi susţine că aceste extra-proteine vor creşte rata metabolismului datorită efectului termic al alimentelor şi valorii mari de saţietate.

Include un regim de exerciţii care să te ajute să îţi şi defineşti muşchii abdominali, nu doar să scapi de grăsimea din zona respectivă.

Este potrivită pentru tine?

Acest plan se va potrivi persoanelor care sunt interesate să scape de grăsimea din zona abdomenului. Aportul mare de proteine poate reprezenta o problemă pentru cei cu boli de rinichi; există anumite dovezi ştiinţifice, conform cărora dietele bogate în proteine pot creşte, nu micşora, riscul de boală.

Exemplu de meniu pentru o zi:

Mic dejun: lipie din grâu integral, brânză topită degresată, 60g de carne de curcan sau şuncă

Prânz: omletă din 2 ouă, 2 felii de pâine integrală, 1 banană, 1 cană de lapte degresat

Cină: friptură cu ardei iute

Gustarea 1: două linguriţe de unt de arahide, legume crude

Gustarea 2: 30g migdale, 200g fructe de pădure

Gustarea 3: smoothie de banane sau căpşuni

Sursa: „Alege dieta potrivită”, Dr. Judith C. Rodriguez

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”