Cori Grămescu: Cum slăbim şi ne menţinem VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT by CSID 5

Cori Grămescu vine cu informaţii utile despre slăbire, menţinere, diete, sport şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos pe termen lung.
  • Publicat:

Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie, a fost unul dintre speakerii celei de-a V-a ediţii a evenimentului BE FIT by CSID, iar tema conferinţei organizate de www.csid.ro, care a avut loc la Cinema Pro,  a fost ”Cei mai buni aliaţi ai slăbirii şi sănătăţii”.

Partenerul gold al evenimentului a fost Walmark, iar cel bronze Aur’a Mineral Water. Mobilierul a fost asigurat de Mobila Dalin, iar vestimentaţia moderatoarelor de La Femme.

Cori Grămescu, unul dintre cei mai cunoscuţi promotori ai unui stil de viaţă sănătos, a oferit tuturor celor prezenţi multe sfaturi extrem de utile care pot ajuta pe oricine să-şi schimbe în bine stilul de viaţă, cu menţinere pe termen lung.

Un aliat important în acest demers poate fi şi Indexul de Sănătate, o platformă on line extrem de utilă pentru adoptarea unui program personalizat de nutriţie şi sport. Mai mult informaţii de despre Indexul de Sănătate ne oferă Cori Grămescu în interviul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: