Cori Grămescu: Motivaţia în slăbire VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT by CSID 5

Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie, descrie ingredientele motivaţiei în procesul de slăbire, extrem de importante pentru a finaliza scăderea în greutate.
  • Publicat:

Unul dintre speakerii celei de-a V-a ediţii a evenimentului BE FIT by CSID a fost Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie. Tema conferinţei organizate de www.csid.ro, care a avut loc la Cinema Pro,  a fost ”Cei mai buni aliaţi ai slăbirii şi sănătăţii”, iar specialiştii prezenţi au trecut în revistă cele mai bune sfaturi de slăbire, menţinere şi sănătate pe termen lung.

Partenerul gold al evenimentului a fost Walmark, iar cel bronze Aur’a Mineral Water. Mobilierul a fost asigurat de Mobila Dalin, iar vestimentaţia moderatoarelor de La Femme.

Cori Grămescu, care este şi unul dintre cei mai cunoscuţi promotori din România ai unui stil de viaţă sănătos, a vorbit despre motivaţie şi despre secretele acesteia pentru ca procesul de slăbire să aibă rezultatele dorite.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: