Cum a fost atmosfera la a doua ediţie a evenimentului „Mama şi copilul” VIDEO

În materialul video, puteţi vedea cum a fost atmosfera la a doua ediţie a evenimentelor "Mama şi copilul", organizate de "Ce se întâmplă, doctore?"
  • Publicat:

Nutriţie, parenting şi implicarea medicului de familie în menţinerea sănătăţii. Acestea au fost principale direcţii de discuţie în cadrul celei de-a doua ediţii a evenimentelor „Mama şi copilul”, organizate de „Ce se întâmplă, doctore?”, care a avut loc pe 25 iulie, la CinemaPro.

Speakeri evenimentului, moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO, şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, au fost dr. Mihaela Bilic, medic primar diabet şi boli de nutriţie, Olivia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting România şi instructor de pareting, şi Valeria Herdea, medic primar medicină de familie. Specialiştii au venit cu soluţii şi sfaturi inedite pe diverse subiecte precum alimentaţia corectă a familiei, consumul de fibre, emoţiile şi exprimarea acestora, teama de durere şi multe alte teme interesante.

Evenimentele „Mama şi copilul”, organizate de „Ce se întâmplă, doctore?”, se adresează sănătăţii întregii familii, de sfaturile specialiştilor invitaţi bucurându-se copii şi părinţi deopotrivă. Cum a fost atmosfera la eveniment, puteţi afla din materialul video.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cel silver Nestle Health Science. De asemenea, unul dintre sponsori a fost şi Romaqua Group Borsec. Ce-a de-a doua ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International SchoolHumanitasNutrivitaBlu Party şi Small Academy.

La finalul evenimentului, partenerul gold Lidl Romania a oferit participanţilor, prin tragere la sorţi, 100 de premii constând în produse de îngrijire pentru copii. De asemenea, magazinul de mobilier şi accesorii pentru bebeluşi, copii şi adolescenţi FLEXIMO a oferit prin tragere la sorţi un premiu constând într-un troller, SKIP HOP. 

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: