Cum a fost atmosfera la a treia ediţie a evenimentului „Mama şi copilul” VIDEO

Cea de-a treia ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă doctore?”, s-a bucurat de invitaţi de top şi de o atmosferă deosebită.

La final de septembrie, a avut loc la Cinema Pro din Bucureşti cea de-a treia ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul” organizată de ”Ce se întâmplă doctore?”, Specialiştii invitaţi ca speakeri la eveniment au fost  dr. Valeria Herdea, medic primar medicină de familie, dr. Mihaela Posea, medic specialist diabet, nutriţie şi boli metabolice la Smart Nutrition şi dr. Adriana Nicolae, medic primar alergolog şi imunologie clinică, în cadrul clinicii Medicum.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cei bronze Eurolife ERB Asigurări şi Bambo Nature. De asemenea, printre sponsori s-au numărat Mollers şi Romaqua Group Borsec, Aquatique. Cea de-a treia ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School.

În cadrul conferinţei, Beatrice Osanu, redactor şef Ce se întâmplă doctore?” şi Bianca Poptean, senior editor Ce se întâmplă doctore?”, au moderat discuţia despre imunitate, prevenţia şi tratarea alergiilor şi nutriţie sănătoasă. De asemenea, specialiştii au oferit soluţii pentru a combate teama de doctor a copiilor şi pentru a scădea riscul de alergii la copii încă din perioada intrauterină.

Pe lângă discuţia bogată în informaţii utile, cei prezenţi la evenimentul „Mama şi copilul” au avut parte şi de câteva surprize din partea sponsorilor: partenerul gold Lidl Romania a oferit participanţilor, prin tragere la sorţi, 100 de premii constând în produse de îngrijire pentru copii. De asemenea, partenerul bronze Eurolife ERB Asigurări şi magazinul de mobilier şi accesorii pentru bebeluşi, copii şi adolescenţi FLEXIMO au oferit prin tragere la sorţi câte un premiu. În plus, participanţii au primit cadouri de la Bambo Nature şi Mollers.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Mihaela Posea - Medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice
Dr. Mihaela Posea este medic specialist în Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice și Doctor în Domeniul Medicină la Clinica Smart Nutrition. Pe lângă faptul că iubește să discute cu pacienții, dr. Posea este dedicată în permanență perfecționării, participând constant la stagii ...
citește mai mult
Dr. Valeria Herdea - Medic de familie
Dr. Herdea Valeria medic primar, medicină generală și medicină de familie - profil pediatrie și Vicepreşedintele Colegiului Medicilor. În cadrul C.M.I. Dr. Herdea Valeria lucrează Dna. Dr. Herdea Valeria , Dna. Dr. Comnea (Herdea) Laura alături de Dna. Asistență Stoica Daniela. Alături ...
citește mai mult
Recomandări: