Cum a fost atmosfera la prima ediţie a evenimentului „Mama şi copilul” VIDEO

În materialul video, puteţi vedea cum a fost atmosfera de la evenimentul "Mama şi copilul", organizat de "Ce se întâmplă, doctore?"
  • Publicat:

Prima ediţie a evenimentelor din seria „Mama şi copilul”, organizate de „Ce se întâmplă, doctore?” a fost dedicată îngrijirii bebeluşilor şi copiilor mici. Evenimentul a reunit 3 specialişti de top din pediatrie, dermatologie şi stomatologie şi părinţi interesaţi de cele mai bune sfaturi pentru sănătatea copiilor lor.

Pe scena de la CinemaPro, au fost prezente dr. Ana Culcer, medic primar pediatru, dr. Ioana Simian, medic primar dermatolog şi dr. Raluca Pascu, medic primar dentist şi CEO IDentity Clinic.

Printre subiectele abordate şi lămurite printr-o mulţime de informaţii preţioase, au fost naşterea naturală vs cezariana, importanţa alăptării bebeluşilor, igiena corectă la bebeluşi, prima vizită la dentist şi soluţiile pentru frica de dentist.

Discuţia a fost animată şi interesantă, iar părinţii prezenţi în sală au fost extrem de activi în sesiunea de „întrebări şi răspunsuri” de la finalul conferinţei.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl România, un alt partener fiind şi IDentity Clinic. Ne-au sprijinit: AURA Mineral WaterBluParty, KIDS FEERIA şi Chairry.

La finalul evenimentului, partenerul gold al evenimentului, Lidl România, a oferit participanţilor 100 de premii constând în produse de îngrijire pentru copii.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: