Dermatolog Ioana Simian: cum se îngrijeşte corect pielea bebeluşilor VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”

Unul dintre speakerii de la evenimentul "Mama şi copilul" organizat de "Ce se întămplă, doctore?" a fost medicul primar dermatolog Ioana Simian care a explicat pe larg regulile îngrijirii pielii bebeluşilor.
  • Publicat:

Sâmbătă 26 mai, a avut loc la Cinemapro prima ediţie a evenimentului „Mama şi copilul”, organizat de „Ce se întâmplă, doctore?”. La eveniment, au participat 3 medici de top din România care au stat de vorbă cu mămicile şi tăticii prezenţi în sală despre regulile îngrijirii copiiilor pentru ca aceştia să crească frumoşi şi sănătoşi.

Unul dintre speakerii de la eveniment a fost medicul primar dermatolog Ioana Simian care a explicat pe larg regulile îngrijirii pielii bebeluşilor. Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl România, un alt partener fiind şi IDentity Clinic. Ne-au sprijinit: AURA Mineral Water, BluParty, KIDS FEERIA şi Chairry.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: