Dr. Adriana Nicolae: cum reducem riscul de alergii la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 3

Tot mai mulţi copii suferă de alergii alimentare, iar specialiştii recomandă femeilor însărcinate consumul de ulei de peşte şi probiotice pentru a scădea riscul de alergie.

La final de septembrie, a avut loc cea de-a treia ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, doctore?”, iar unul dintre specialiştii invitaţi a fost Adriana Claudia Nicolae, medic primar alergologie şi imunologie clinică.

În cadrul conferinţei, medicul a atras atenţia asupra incidenţei din ce în ce mai crescute a alergiilor în rândul copiilor. Vestea bună este că riscul de alergii poate fi redus dacă mama adoptă o dietă echilibrată în timpul sarcinii, din care nu lipsesc uleiul de peşte şi probioticele.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cei bronze Eurolife ERB Asigurări şi Bambo Nature. De asemenea, printre sponsori s-au numărat Mollers şi Romaqua Group Borsec, Aquatique. Cea de-a treia ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Adriana Nicolae - Medic Alergologie și Imunologie
Dr. Nicolae Adriana este Medic Alergologie și Imunologie în cadrul Clinicii Medicum din București. Experiență profesională 2015 – prezent Medicum București – medic primar alergologie și imunologie clinică Septembrie 2015 – prezent Medicover 2010 – 2015 Clinică Polisano ...
citește mai mult
Recomandări: