Dr. Adriana Nicolae: obiceiuri care cresc riscul de alergii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 3

Medicul alergolog Adriana Nicolae descrie în materialul video care sunt cauzele alergiilor la copii şi ce ar trebui să facă părinţii pentru a-i feri pe copii de alergii.

Unul dintre subiectele abordate în cadrul celei de-a treia ediţii a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, doctore?”, a fost cel dedicat alergiilor care sunt diagnosticate de către medici la tot mai mulţi copii.

Ambrozia şi neglijarea acesteia au crescut riscul de alergii chiar şi la copii. În plus, anumite obiceiuri ale familiei moderne au dus la suferinţe alergice în rândul micuţilor. Prezentă la eveniment, dr. Adriana Nicolae, medic primar alergologie şi imunologie clinică în cadrul clinicii Medicum, a descris pe larg tabloul condiţiilor în care apar alergiile la copii.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cei bronze Eurolife ERB Asigurări şi Bambo Nature. De asemenea, printre sponsori s-au numărat Mollers şi Romaqua Group Borsec, Aquatique. Cea de-a treia ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Adriana Nicolae - Medic Alergologie și Imunologie
Dr. Nicolae Adriana este Medic Alergologie și Imunologie în cadrul Clinicii Medicum din București. Experiență profesională 2015 – prezent Medicum București – medic primar alergologie și imunologie clinică Septembrie 2015 – prezent Medicover 2010 – 2015 Clinică Polisano ...
citește mai mult
Recomandări: