Dr. Mihaela Posea: alimente bune pentru imunitate VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 3

Medicul nutriţionist Mihaela Posea recomandă câteva legume şi fructe perfecte pentru o imunitate bună. Află care sunt acestea! Cătina nu se numără printre acestea!
  • Publicat:

La final de septembrie, a avut loc la Cinema Pro din Bucureşti, cea de-a treia ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul” organizată de ”Ce se întâmplă, doctore?”. Unul dintre medicii de top invitaţi a fost dr. Mihaela Posea, medic specialist diabet şi boli de nutriţie.

Medicul a pledat pentru o nutriţie echilibrată la copii, din care nu trebuie să lipsească legumele şi fructele. Acestea pot fi oferite copiilor pe tot parcursul zilei, iar cele de sezon sunt de preferat. În interviul video, dr. Mihaela Posea pledează pentru ardei, drept sursă importantă de vitamine, dar şi pentru gutui şi nuci, gustări ideale pentru copii.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cei bronze Eurolife ERB Asigurări şi Bambo Nature. De asemenea, printre sponsori s-au numărat Mollers şi Romaqua Group Borsec, Aquatique. Cea de-a treia ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: