Dr. Mihaela Posea: vitamine şi minerale pentru imunitatea copiilor VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 3

Vitaminele şi mineralele sunt esenţiale pentru o bună imunitate a copiilor în sezonul rece. Medicul Mihaela Posea trece în revistă alimentele care le conţin.
  • Publicat:

În cadrul celei de-a treia ediţii a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, doctore?”, dr. Mihaela Posea, medic specialist diabet şi boli de nutriţie, a expus pe larg principiile alimentare care stau la baza unei nutriţii sănătoase a copiilor.

Extrem de importante în alimentaţia micuţilor sunt sursele de vitamine şi minerale care asigură o bună imunitate, mai ales în sezonul virozelor şi răcelilor. Astfel, medicul nutriţionist din cadrul Smart Nutrition, a trecut în revistă toate alimentele vitale pentru imunitatea copiilor în sezonul rece.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cei bronze Eurolife ERB Asigurări şi Bambo Nature. De asemenea, printre sponsori s-au numărat Mollers şi Romaqua Group Borsec, Aquatique. Cea de-a treia ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: