Dr. Raluca Pascu: îngrijrea dinţilor la bebeluşi şi prima vizită la dentist VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”

Medicul primar dentist Raluca Pascu dezvăluie vârsta primul control dentar.

Medicul primar dentist Raluca Pascu, specialist ortodonţie şi CEO IDentity Clinic s-a numărat printre medicii invitaţi ca speakeri la prima ediţie a evenimentului „Mama şi copilul’’, organizat de „Ce se întâmplă, doctore?”. În cadrul conferinţei la care au participat părinţi cu copii, medicul a explicat importanţa vizitei la dentist încă din primii ani de viaţă, dar şi a deprinderii unor obiceiuri dentare bune încă din copilărie.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl România, un alt partener fiind şi IDentity Clinic. Ne-au sprijinit: AURA Mineral WaterBluParty, KIDS FEERIA şi Chairry.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Raluca Pascu - Medic Primar Stomatolog, Medic Specialist Ortodonţie şi ODF
Dr. Raluca Pascu – Medic Primar Stomatolog, Specialist în Ortodonţie şi ODF, Medic Doctorand – face parte din echipa iDentity/Multident încă de la înfiinţare, în 2007 şi este Directorul Medical al clinicii. Este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” ...
citește mai mult
Recomandări: