Dr. Valeria Herdea: cum combatem teama de durere la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 3

Medicul primar medicină de familie Valerie Herdea explică pe larg care sunt metodele prin care îi putem face pe copii să accepte mai uşor tratamentele medicale injectabile.
  • Publicat:
  • Actualizat:

În cadrul celei de-a treia ediţii a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, doctore?” la final de septembrie, dr. Valeria Herdea, medic primar medicină de familie, a vorbit şi despre importanţa combaterii fricii de medic la copii.

Dacă micuţii sunt familiarizaţi şi împrieteniţi cu pediatrul şi medicul de familie, aceştia vor accepta mai uşor şi fără teamă vaccinurile şi tratamentele medicale. În plus, cremele anestezice îi pot pregăti pentru a trece mai uşor peste orice intervenţie medicală care presupune injectare. Despre aceste soluţii, puteţi afla mai multe din materialul video.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cei bronze Eurolife ERB Asigurări şi Bambo Nature. De asemenea, printre sponsori s-au numărat Mollers şi Romaqua Group Borsec, Aquatique. Cea de-a treia ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Valeria Herdea - Medic de familie
Dr. Herdea Valeria medic primar, medicină generală și medicină de familie - profil pediatrie și Vicepreşedintele Colegiului Medicilor. În cadrul C.M.I. Dr. Herdea Valeria lucrează Dna. Dr. Herdea Valeria , Dna. Dr. Comnea (Herdea) Laura alături de Dna. Asistență Stoica Daniela. Alături ...
citește mai mult
Recomandări: