Cel mai tare party cu costume, la Castelul Magic

Atmosfera de poveste a poposit pentru un timp la Baneasa Shopping City, oferindu-le copiilor surprize.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cel mai tare party cu costume, la Castelul Magic
Cel mai tare party cu costume, la Castelul Magic

Duminica, 12 octombrie, intre orele 13-15, copiii sunt invitati sa se distreze pe cinste la cel mai nou loc de joaca, Castelul Magic din Baneasa Shopping City. Cei mici sunt asteptati sa vina gata costumati, iar balul va incepe cand trompeta regelui se va face auzita in toate cele patru zari ale orasului.

Prin acest eveniment Baneasa Shopping City si Minimax isi propun sa le ofere copiilor un prilej de distractie pe gustul lor, invitandu-i sa ia parte la o atmosfera de poveste, cu printi si printese si o multime de jocuri si concursuri ce le vor starni imaginatia si le vor creste pofta pentru dansuri si topaiala alaturi de alti copii.

Programul petrecerii va include o parada a costumelor, prilej cu care toti piticii care vor dori se vor urca pe scena sa-si prezinte hainutele personajelor pe care le vor intruchipa. Distractia va continua cu un recital ce va fi sustinut de corul „Contrapunct”, concurs de dans pe perechi, concurs de obstacole in interiorul castelului si alte nenumarate surprize si cadouri ce vor fi oferite micutilor participanti ( dvd-uri cu desene animate, carti de colorat, juctrii si multe baloane). 

Citeste si Mos Craciun exista!
                  Poveste de Craciun
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”