Maraton de desene animate cu SpongeBob şi Pinguinii din Madagascar!

Week-end-ul acesta (17 -18 ianuarie) pe Nickelodeon se va desfăşura un maraton de desene animate pentru întreaga familie. Mai precis, este vorba despre un maraton în cadrul căruia vor fi difuzate, atât sâmbătă, cât şi duminică, câte opt episoade din cele mai cunoscute seriale Nickelodeon: SpongeBob Pantaloni Pătraţi şi Pinguinii din Madagascar.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Maraton de desene animate cu SpongeBob şi Pinguinii din Madagascar!

Week-end-ul acesta (17 -18 ianuarie) pe Nickelodeon se va desfăşura un maraton de desene animate pentru întreaga familie.

Mai precis, este vorba despre un maraton în cadrul căruia vor fi difuzate, atât sâmbătă, cât şi duminică, câte opt episoade din cele mai cunoscute seriale Nickelodeon: SpongeBob Pantaloni Pătraţi şi Pinguinii din Madagascar.

Aşadar, înainte de premiera pe marile ecrane a filmului inspirat din serialul animat  SpongeBob Pantaloni Pătraţi, şi după ce filmul Pinguinii din Madagascar a ocupat timp de două săptămâni  locul 1 în box office-ul românesc, veţi avea ocazia să urmăriţi aventurile celor mai iubite personaje de pe Nickelodeon într-un maraton care va dura două zile.
Maratonul va începe zilnic la ora 14.00, şi se va încheia la ora 17.55 atât sâmbătă, cât şi duminică.

Promo oficial al maratonului

SpongeBob Pantaloni Pătraţi

Cine locuieşte într-un ananas în adâncul mării? Este, desigur, vorba de faimosul personaj de desene animate, SpongeBob Pantaloni Pătraţi, creat de biologul marin Stephen Hillenburg. Un personaj plin de viaţă, galben, zâmbitor, drăguţ din cale-afară, pus pe şotii extrem de hazlii şi de nebuneşti, ce are parte de tot felul de aventuri care mai de care mai adorabile şi mai distractive, pline de umor pentru copii, dar şi pentru adulţii ce-şi doresc să petreacă timp alături de cei mici.
Iar copiii chiar au ce-nvăţa din joaca prietenilor subacvatici: în 2010, un băieţel din New Jersey şi-a salvat de la înec fratele mai mic, folosind o tehnică de înot pe care ar fi învăţat-o chiar de la amicul cel galben, poros şi amuzant!

De-a lungul celor opt episoade din SpongeBob Pantaloni Pătraţi, difuzate de Nickelodeon în cadrul maratonului, pe fundul mării se vor da două petreceri: una pentru aniversarea restaurantului domnului Krusty Krab, iar cealaltă pentru sărbătorirea zilei de naştere a Regelui Neptun. Desigur, nimic nu iese aşa cum este planificat. Ba mai mult de atât, SpongeBob Pantaloni Pătraţi şi Patrick pleacă într-o excursie la Marea Barieră de Corali, unde se vor rătăci şi vor avea parte de aventura vieţii lor.


Pinguinii din Madagascar

După ce pinguinii de elită au luat cu asalt cinematografele în filmul lor, acum vor asedia complet şi televizoarele. Aşadar, în week-end, cei patru pinguini – Căpitanul, Kowalski, Rico şi Soldat-, unul mai nebunatic decât altul, vor încerca să o salveze pe vidra Marlene, care dispare în condiţii misterioase, vor fi nevoiţi să îşi rezolve problema cu robotul de bucătărie care scoate un nor de fum toxic ce ameninţă întreaga planetă şi, mai ales, va trebui să îi vină de hac lui KuchiKukhan, Distrugătorul de Lumi, eliberat accidental de Soldat. De-a lungul celor opt episoade, Soldat ajunge în mai multe situaţii periculoase, cum ar fi aceea de a risca să ajungă mâncare pentru foci. Noroc că este salvat la timp de devotaţii lui prieteni, Regele Julien, Capitanu’, Rico şi Kowalski.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
El este
El este "bărbatul anului" 2015!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030