Povestea bizară a unui bărbat care s-a injectat cu spermă. De ce a făcut asta

Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a injectat cu spermă timp de 18 luni. Află motivul halucinant pentru care a făcut acest lucru.
  • Publicat:
Povestea bizară a unui bărbat care s-a injectat cu spermă. De ce a făcut asta
Foto: shutterstock

Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a injectat cu spermă timp de 18 luni. Bărbatul în vârstă de 33 de ani, de origine irlandeză, a ajuns ulterior sub tratament în Dublin pentru un abces subcutanat pe mâna dreaptă, după ce şi-a injectat în braţ propria spermă pentru a scăpa de durerea de spate.

În raportul prezentat de Jurnalul Medical Irlandez, durerea de spate a bărbatului a apărut în urma ridicării unui obiect greu din oţel, iar de aici a luat naştere ideea sa bizară de a se trata singur.

”Pacientul şi-a injectat intravenos propria spermă ca o metodă inovativă pentru tratarea durerii de spate. Bărbatul şi-a administrat singur ”leacul”, fără să primească sfaturi medicale. După câteva interogări asupra acestei alternative terapeutice, a dezvăluit că lunar şi-a injectat o doză de spermă, 18 luni consecutive cu ajutorul unui ac hipodermic, cumpărat online”, se arată în raport.

Complicațiile apărute după ce pacientul s-a injectat cu spermă

”Dozele” administrate i-au provocat o iritaţie de culoare roşie pe braţul drept, iar în urma examinării medicilor cu ajutorul radiografiei, au descoperit că sperma prezenta scurgeri către ţesuturile moi. Medicii irlandezi susţin că este primul caz de acest gen, desi există un raport al efectelor subcutanate ale injecţiilor cu spermă, în urma testelor făcute pe iepuri şi şobolani. Din fericire, doar în cazurile animalelor.

După tratamentul administrat în spital, durerea de spate a bărbatului s-a îmbunătăţit, deși nu a dorit nicio intervenţie şi nici nu a fost nevoie de incizie asupra braţului. Medicii avertizează că această situaţie ar trebui să fie un semnal de alarmă, în special în privinţa riscurilor la care oamenii se expun atunci când se tratează acasă, în lipsă de cunoştinţe medicale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”