3 noutăţi utile pentru sănătatea ta în această vară

Printre neplăcerile minore care apar vara şi mai ales în vacanţe, se numără problemele cu tranzitul intestinal, picioarele umflate ori ciupiturile de ţânţari. Cele mai noi produse apărute pe piaţă ne pot salva însă de la astfel de neajunsuri. După o trecere în revistă a ofertelor cele mai recente, îşi propunem să iei în seamă câteva dintre cele mai promiţătoare produse ale verii.
  • Publicat:
3 noutăţi utile pentru sănătatea ta în această vară

Printre neplăcerile minore care apar vara şi mai ales în vacanţe, se numără problemele cu tranzitul intestinal, picioarele umflate ori ciupiturile de ţânţari. Cele mai noi produse apărute pe piaţă ne pot salva însă de la astfel de neajunsuri. După o trecere în revistă a ofertelor cele mai recente, îşi propunem să iei în seamă câteva dintre cele mai promiţătoare produse ale verii.

Pentru o digestie sănătoasă

La nivel global circa 30% din populaţie suferă de constipaţie, iar femeile sunt mai afectate decat bărbaţii. OptiFibre vine în ajutorul acestora, fiind recomandat persoanelor care suferă de tulburări de tranzit intestinal: adulţi, copii cu vârsta peste 3 ani, femei însărcinate sau care alăptează.

OptiFibre este un produs unic, 100% din plante, lansat de Nestlé Health Science în premieră în România. Pe bază de fibre solubile cu efect prebiotic, acesta ajută la reglarea tranzitului intestinal.

OptiFibre conţine gumă de guar parţial hidrolizată sub formă de pudră. Guma de guar parţial hidrolizată este o fibră naturală, vegetală, solubilă, non-vâscoasă, non-gelifiantă, obţinută din boabele de guar, printr-un proces de hidrolizare. Se poate amesteca cu apă rece, apă caldă sau se poate adăuga în mâncare, fără să altereze textura sau gustul în niciun fel. Se dizolvă complet în alimente moi sau lichide, fără a afecta gustul sau consistenţa acestora.

Trecerea la o dietă bogată în fibre nu se face brusc, ci într-o anumită perioadă de timp, treptat, începând cu 1 linguriţă în primele 3 zile.
Se recomandă administrarea regulată de OptiFibre pentru minim 3 săptămâni, pentru un efect susţinut.

Picioare umflate şi grele? O cremă calmantă şi revigorantă

Cedraflon este o cremă dermatocosmetică cu efect energizant pentru picioare, în care un rol important îl joacă extractul de lămâie de Corsica (cunoscută pentru proprietăţile vitalizante, antioxidante, tonifiante) şi ingrediente inovatoare.

Crema are efect hidratant, pielea simţindu-se mai catifelată chiar după prima aplicare. Are o textură plăcută, miros discret, uşor parfumat, şi oferă o senzaţie de prospeţime imediată, cu efect de revigorare puternic, înlăturând rapid senzaţia de picioare grele.

Formula Cedraflon este astfel realizată încât crema se absoarbe rapid în piele. Este non-aderentă şi nu colorează, aşa că este exclusă pătarea ciorapilor. Dacă mergi foarte mult sau stai în picioare pe parcursul zilei, o poţi lua în geantă, şi să o aplici ori de câte ori ai nevoie.
Cedraflon este disponibil in farmacii.

Protecţie faţă de ţânţari şi căpuşe

Vremea de afară îmbie la plimbări în aer liber, dar simplul gând de a ieşi la iarbă verde sau de a pleca în excursii te face să te gândeşti şi la sâcâitoarele insecte mai sus amintite? Poţi folosi soluţii naturale atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

SantaDerm ParasiteS Spray şi SantaDerm ParasiteS Roll On, cu ingredient activ vegetal, sunt două produse destinate respingerii ţânţarilor şi căpuşelor. Ambele conţin ca ingredient activ Citriodiol ®, un produs natural, care este extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora). Timpul de acţiune este de 6-8 ore, perioadă care a fost stabilită în urma efectuarii testelor de eficacitate pe produs. Graţie conţinutului de ingrediente active 100% vegetale, aceste produse pot fi folosite şi pentru copiii începând cu vârsta de 3 luni.

Dacă ciupiturile s-au produs înainte de a apuca să te protejezi de insecte cu spray-ul sau roll-on-ul împotriva înţepăturilor, îţi recomandăm gelul calmant SantaDerm ParasiteS. Acesta calmează rapid mâncărimea şi iritaţiile pielii cauzate de înţepăturile sau muşcăturile provocate de insecte. Are efect antiseptic şi dă senzaţia de răcorire pe zona de piele afectată pe care se aplică, datorită combinaţiei de ingrediente active naturale (uleiuri esenţiale de mentă, lavandă, muşcată,  rozmarin, cuişoare şi ceai verde, precum şi a extractului de Litsea cubeba, lemongrass, wintergreen şi a terpineolului ). 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”