A vrut circumcizie, s-a trezit fără penis!

Deşi sună dureros, un bărbat din America a avut parte de acest tratament nemilos din partea unui doctor care spune că nu ştie ce a fost în mintea lui atunci când i-a tăiat pacientului organul genital.
  • Publicat:
A vrut circumcizie, s-a trezit fără penis!

Deşi sună dureros, un bărbat din America a avut parte de acest tratament nemilos din partea unui doctor care spune că nu ştie ce a fost în mintea lui atunci când i-a tăiat pacientului organul genital. În urma acestei traume, bărbatul a dat în judecată spitalul Princeton Baptist Medical Center din Birmingham, unde a avut loc grozăvia, iar medicii care au efectuat intervenţia sunt acuzaţi de malplraxis deosebit de grav, despăgubirile urmând a fi lăsate la aprecierea instanţei, pentru că daunele sunt ireparabile.

Din păcate, acest caz nu este unul singular. În anul 2011, un alt bărbat din America a fost supus unei intervenţii de îndepărtare a prepuţului, însă medicii care îl operau au constatat în timpul operaţiei că pacientul prezenta tumori canceroase în zona organului genital, prin urmare au hotărât să îl lase fără bărbăţie, fără a-i cere însă aprobarea înainte.

Şi în România am avut parte de astfel de situaţii, cum este cazul medicului Naum Ciomu, autorul erorii medicale care, din motive necunoscute, i-a secţionat penisul unui bărbat. Ulterior, pacientul a primit despăgubiri de jumătate de milion de euro, însă soţia acestuia l-a părăsit, spune victima, tocmai din cauza acestui necaz.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
„Milioane” de lucruri frumoase spune Nicola, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene
„Milioane” de lucruri frumoase spune Nicola, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene
Vrei să trăiești mai mult? Alege un medic femeie
Vrei să trăiești mai mult? Alege un medic femeie