Cum arată o naştere prin cezariană! VIDEO LIVE

Dacă te-ai hotarât sau eşti nevoită să naşti prin cezariană, trebuie neapărat să vezi VIDEO-ul următor care îţi arată pas cu pas cum decurge această intervenţie!
  • Publicat:
Cum arată o naştere prin cezariană! VIDEO LIVE

Operaţia de cezariană reprezintă intervenţia de naştere artificială cu ajutorul căreia copilul vine pe lume printr-o procedură chirurgicală. Deşi naşterea naturală este cel mai des recomandată de către medici, în cazul în care aceasta pune în pericol mama sau copilul, se recomandă operaţia de cezariană.

Această procedură mai poate fi recomandată şi în cazul în care copilul reprezintă poziţia întoarsă a capului în uter sau este aşezat tranversal (întins), iar medicul nu ar putea să îl întoarcă din exterior.

Cu toate acestea, în ultimii ani naşterea prin cezariană nu mai este doar o necesitate în anumite cazuri, ci şi un moft al viitoarelor mămici care refuză să treacă prin „chinurile” naşterii naturale.

Aşadar, dacă te-ai hotarât sau eşti nevoită să naşti prin cezariană, trebuie neapărat să vezi VIDEO-ul următor care îţi arată pas cu pas cum decurge această intervenţie!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”