De ce îşi doresc bărbaţii un penis mai mare?

un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Victoria din Melbourne, Australia, dă peste cap aceată concepţie şi ne sugerează că, de fapt, bărbaţii îşi doresc un penis mai mare pentru că...vor să dea bine în rândul semenilor lor.
  • Publicat:
De ce îşi doresc bărbaţii un penis mai mare?

Ai crede că un tip care este preocupat în permanenţă de dietele-minune şi soluţiile miraculoase de mărire a penisului îşi doreşte pentru partenera sa experienţe mai intense şi pentru sine o stabilitate interioară mai solidă.

Ei bine, un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Victoria din Melbourne, Australia, dă peste cap această concepţie şi ne sugerează că, de fapt, bărbaţii îşi doresc un penis mai mare pentru că…vor să dea bine în rândul semenilor lor.

Mai exact, cei cu dimensiuni mai modeste ale bărbăţiei îşi doresc să îi întreacă pe cei care nu au nicio jenă în a-şi expune organul genital la toaletă sau în vestiarele de la sala de sport şi să le dea astfel peste nas, pentru a se simţi “mai bărbaţi decât bărbaţii”.

Deci, e vorba în fond şi la urma urmei de spiritul de competitivitate, inoculat încă din copilărie de către părinţi pentru a obţine rezultate la învăţătură mai bune, iar o dată ajuns la maturitate, se manifestă inclusiv în cele mai intime clipe.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum îţi poţi albi dinţii cu ulei
Cum îţi poţi albi dinţii cu ulei
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”