Exercitiile Kegel pentru domni fac bine doamnelor, in pat

  • Publicat:
Exercitiile Kegel pentru domni fac bine doamnelor, in pat
Exercitiile Kegel pentru domni fac bine doamnelor, in pat

Controlul ejacularii este un mare rezultat pentru multi barbati, care uneori se simt stanjeniti ca nu se pot controla (o parte dintre ei). Aceasta este si intrebarea pe care si-o pun majoritatea: Cum pot sa ma controlez? Cum pot sa ejaculez cat mai tarziu? Trebuie doar sa iti lucrezi muschii pubococcigieni (PC) prin exercitii speciale pentru tine.

Muschii PC (pubococcigieni) controleaza cantitatea de lichid seminal si de urina, fermitatea penisului in timpul erectiei si forta de ejaculare. Partea buna a acestor exercitii este aceea ca le poti face oriunde, oricand fara ca cineva sa te observe. Cel mai indicat moment este acela in care nu te gandesti la problemele zilnice, ci in acel moment in care te relaxezi acasa, undeva in fata TV.

Dupa cateva serii de exercitii Kegel vei putea remarca un control mai bun al orgasmelor si al ejacularilor.

Stii unde sunt muschii PC pozitionati?

Cel mai simplu mod in care poti afla pozitia acestora este sa faci o pauza in timp ce urinezi. Vei simtii cum ii folosesti pentru a opri fluxul de lichid.

O alta cale sa afli pozitia lor este aceea prin care iti introduci un deget in anus, cand vei contracta corect muschii in cauza, anusul se va contracta si el.

Tu decizi prin ce metoda afli pozitia lor. Exercitiile Kegel se fac atunci cand esti relaxat, pentru a le executa si corect.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân