Pilula care asigură super protecţie solară

Nu este exclus ca în viitorul apropiat să iei doar o pastilă la cafeaua de dimineaţă. Aşa s-ar acţiona din interior spre exterior pentru a resuscita celulele deteriorate. Sună minunat – să apelezi la pilulă atunci când ai de gând să stai la soare pentru o perioadă mai îndelungată de timp.
  • Publicat:
Pilula care asigură super protecţie solară

Ar fi bine să existe un ecran solar pentru orice. Chiar şi pentru propriile noastre locuinţe, susţin dermatologii americani alarmaţi de numărul mare de cazuri de cancer cutanat.

Şi pentru că zilele cu soare te ademenesc şi te expui, e musai să iei măsuri – să apelezi la produsele cu protecţie UV. Nu este exclus ca în viitorul apropiat să iei doar o pastilă la cafeaua de dimineaţă.

Aşa s-ar acţiona din interior spre exterior pentru a resuscita celulele deteriorate. Sună minunat – să apelezi la pilulă atunci când ai de gând să stai la soare pentru o perioadă mai îndelungată de timp.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Jocurile video menţin creierul tânăr
Jocurile video menţin creierul tânăr
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: