Pompa care elimină alimentele din stomac înainte de a fi digerate – aţi apela la ea pentru a slăbi?

O nouă metodă de slăbire ridică controverse în rândul specialiştilor: pompa care se ataşează la stomac şi aspiră toate alimentele înghiţite, înainte ca acestea să fie digerate.
  • Publicat:
Pompa care elimină alimentele din stomac înainte de a fi digerate - aţi apela la ea pentru a slăbi?

O nouă metodă de slăbire ridică controverse în rândul specialiştilor: pompa care se ataşează la stomac şi aspiră toate alimentele înghiţite, înainte ca acestea să fie digerate.

Persoanele care au un apetit crescut pentru mâncare pot slăbi mâncând pe săturate dacă suportă noul dispozitiv, AspireAssist. Inventată de specialiştii americani, pompa elimină o treime din alimentele consumate la fiecare masă înainte ca organismul să apuce să le digere, prin intermediul unui tub inserat în abdomen.

Până în prezent, AspireAssist a fost testat pe un număr de 24 de pacienţi obezi, iar compania Aspire Bariatrics îşi aşteaptă documentaţia pentru a-şi putea scoate pe piaţă invenţia.

Voi aţi apela la aşa ceva pentru a slăbi fără să faceţi sport şi alte concesii alimentare?






Citeşte şi: Farfuria care ne cearta

Ochelarii care te slăbesc

Furculiţa inteligentă ne ajută să slăbim şi să combatem afecţiunile digestive

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”