Rejuvenarea vaginala

Dintotdeauna femeia a reprezentat un simbol al frumusetii si al perfectiunii. Poate si din acest motiv, reprezentantele sexului frumos isi doresc sa arate intotdeauna bine si incearca prin diverse metode sa-si corecteze eventualele defecte anatomice. Uneo
  • Publicat:
Rejuvenarea vaginala
Rejuvenarea vaginala

Despre ceea ce nu se vorbeste insa deschis sunt defectele anatomice din zone considerate rusinoase – zona genitala. Prezenta unor labii mult prea mari sau a unui perineu deschis cu un vagin mult largit pot determina pe langa aspectul inestetic si schimbari la nivelul perceptiei actului sexual. Aceste modificari la nivel genital pot fi corectate chirurgical intr-o clinica specializata, cu discretie, intr-un timp scurt de spitalizare, urmat de o rapida reinsertie socio-profesionala. Singurul impediment, care trebuie depasit, este jena de a povesti medicului ginecolog despre aceste defecte anatomice genitale.

Corectia defectelor se face chirurgical si presupune o interventie la nivelul labiilor mici, labiilor mari, perineului si vaginului. Operatia se efectueaza sub anestezie generala, fara ca pacienta sa simta vreo durere. Refacerea defectelor tine de particularitatile fiecarei paciente, durata operatiei variind astfel intre 30 si 90 de minute. Prin intermediul unor astfel de interventii se pot corecta si alte afectiuni, precum incontinenta urinara de efort sau prolapsul genital. Postoperator este nevoie de supraveghere medicala – intre 1 si 3 zile – in functie de complexitatea operatiei. Eforturile fizice trebuie evitate in prima luna, ca de altfel si contactul sexual. Controlul se efectueaza la o luna dupa interventie si abia atunci medicul poate recomanda reinceperea vietii sexuale si a activitatii fizice. Ca o regula generala, eforturile fizice mari (de exemplu, mersul pe bicicleta, joggingul) sunt permise abia dupa 3 luni de la operatie, cand cicatricea postoperatorie este definitiva.

Rezultatele operatiei sunt spectaculoase atat pentru pacienta, cat si pentru partenerul ei sexual. Gradul de satisfactie al cuplului creste, sporind astfel bucuriile vietii in doi.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristaloterapia
Cristaloterapia
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”