ASTROSEX (partea I)

Astrosex - despre comportamentul sexual al zodiilor.
  • Publicat:
ASTROSEX (partea I)
ASTROSEX (partea I)

BERBEC
21 martie – 20 aprilie
Zonele erogene ale Berbecului
Atat femeia, cat si barbatul berbec sunt foarte sensibili in zona scalpului si a fetei si le place sa fie mangaiati pe par. Atingerea delicata si saruturile pe frunte, mai ales pe zona dintre sprancene, pe obraji si pe buze trezesc in nativii berbeci satisfactii nebanuite. Orice soapta la ureche ii poate duce cu gandul la pat. Muscaturile delicate in aceste zone pot constitui un preludiu apreciat. Sunt stimulati de saruturile patimase pe tot parcursul actului sexual.

Comportamentul sexual al femeii Berbec
Femeia berbec traieste fiecare experienta cu intensitate si daruire. Vrea sa se bucure de viata chair si dupa ce s-a casatorit si nu considera maternitatea, varsta sau satutul social ca pe niste piedici in calea placerilor. Este impulsiva si nerabdatoare, si de multe ori ea este cea care ia initiativa. Adora jocul cuceririi, ii place sa fie curtata in mod traditional, cu gesturi eroice, cavaleresti, sa fie admirata, flatata, mai ales pentru calitatile sale fizice. Pentru ea intretinerea corpului intr-o stare de bine este foarte importanta si ii acorda o atentie deosebita. Foloseste creme, face tratamente naturale, tine diete, merge la aerobic, la fitness, face inot sau alergari. Ii place sa faca dragoste asa cum ii place sa faca sport, sa-si simta toti muschii la lucru, sa-si admire corpul si formele si sa-i fie apreciate de catre partener. Ii place mult preludiul. Nu-i place sa se cenzureze si se comporta destul de zgomotos atunci cand are orgasm. Si in pat ii place sa detina controlul macar din cand in cand. Ii plac barbatii de cursa lunga, care au rezistenta si experienta. Este foarte pasionala si se impaca greu cu ideea unui sot obosit, fara chef, care incetineste ritmul vietii sexuale. Ii plac pozitiile in care poate dispune de partener si in care poate domina situatia. Nu are preferinte clare in ceea ce priveste locul ideal pentru a face dragoste. Este foarte absorbita de actul in sine, incat decorul aproape ca nu mai conteaza.

Comportamentul sexual al barbatului Berbec

Barbatul berbec este dotat cu o energie sexuala si o rezistenta fizica de invidiat. Este viril si impulsiv, si din aceasta cauza i se intampla sa reactioneze imediat la diferitele semnale trimise de femei si sa se indragosteasca sau sa le doreasca de la prima vedere. Sotia lui trebuie sa fie independenta, responsabila, dinamica, directa, afectuoasa, careia sa-i placa aventura. Ii place ca el sa fie cel care preia initiativa, care conduce jocul seductiei si pe cel erotic. Nu este un statornic si nici nu cauta stabilitatea. Se aprinde repede, dar poate sa-i treaca la fel de repede. Pentru el, sexul este foarte important, aproape vital si este mereu atras de femei. Odata casatorit, nu mai considera ca are la fel de multe indatoriri fata de partenera sa precum avea inainte. Nu este un romantic, nu este foarte bun la preludiu, dar stie sa faca dragoste in mod traditional si in forta oriunde si oricum. Ii plac pozitiile in care poate sa-si domine partenera si adora s-o auda manifestandu-si entuziasmul.

Relatie foarte buna in  pat: BERBEC, LEU, SAGETATOR
Relatie buna in pat: GEMENI, BALANTA, VARSATOR
Nerecomandat: RAC, SCORPION, PESTI, TAUR, FECIOARA, CAPRICORN
 
TAUR
21 aprilie – 20 mai
Zonele erogene ale Taurului
Masajul, mangaierile usoare si sarutarile in zona cefei si a gatului pot costitui un preludiu inspirat. Fiind o persoana careia ii place mult confortul, acest nativ se simte bine daca este rasfatat cu un masaj general sau cu o baie calda, cu saruri si uleiuri aromate. Soaptele la ureche sunt bine venite, caci taurul este sensibil la tonalitatile si inflexiunile vocii.

Comportamentul sexual al femeii Taur
Femeia taur este pasionala, tandra, sentimentala. Barbatii o gasesc irezistibila, iar ea este constienta de acest lucru. Reactioneaza la barbatii foarte atenti cu aspectul lor exterior, tunsi scurt. Ii place sa depinda de partenerul de viata, de aceea il lasa pe el sa faca primul pas, sa preia initiativa, chiar si in materie de sex. Este destul de pudica si de incordata si are nevoie de o perioada mai lunga pentru a se destinde si a fi capabila de un act sexual reusit. Preludiul este foarte important pentru ea. Denota o sexualitate debordanta, de aceea are nevoie de un partener pe masura, care sa trezeasca in ea pasiunea si s-o incurajeze sa se dezlantuie. Ii plac senzatiile tari, sexul intens, intr-o combinatie interesanta de duritate si tandrete. Este sensibila la serile romantice, pline de bun-gust si poezie. Nici un loc nu-i pare mai bun pentru un act sexual decat patul ei comod. Nu-i plac locurile neconventionale, precum liftul, garderoba sau masa din bucatarie, decit in situatii cu totul exceptionale. Se lasa condusa de pasiune, de instinct.

Comportamentul sexual al barbatului Taur
Barbatul taur este barbatul ideal, caci este dispus sa satisfaca toate capriciile partenerei sale. Este un tip incapatinat, posesiv si unul dintre putinii cavaleri ai zodiacului. Prin galanteria, tandretea si politetea de care da dovada atrage ca un magnet femeile in jurul lui. In pat, ii place sa seduca si sa supuna. Nu are rabdare sa faca prea mult curte unei femei. Nu intotdeauna se grabeste sa-si aduca in pat aleasa inimii. Acesta e un semn ca femeia respectiva chiar ii place si chiar are ganduri serioase cu ea. Este un tip foarte viril si este mandru de aceasta. Ii place atmosfera romantica, traditionala si calda a unui camin confortabil. Este un tip lent, moale, care nu are prea multa imaginatie erotica si nu se inflacareaza in fata locurilor si tehnicilor prea avangardiste sau nonconformiste. Pentru el, sexul nu este doar dorinta de a se inmulti, ci pura placere erotica, una dintre marile sale nevoi. Ii plac pozitiile in care isi pote demonstra virilitatea si forta, in care sa simta ca detine controlul. Este dotat cu rezistenta fizica si cu un apetit sexual dezvoltat. Femeia sa trebuie sa fie foarte dibace si diplomata pentru a-l putea convinge de anumite lucruri.

Relatie foarte buna in pat: TAUR, FECIOARA, CAPRICORN
Relatie buna in pat: RAC, SCORPION, PESTI
Nerecomandat: GEMENI, BALANTA, VARSATOR, BERBEC, LEU, SAGETATOR
 
GEMENI
21 mai – 20 iunie
Zonele erogene ale Gemenilor
Cele mai sensibile zone ale gemenilor sunt umerii, bratele, palmele si regiunea axiala. Pentru gemeni calitatea pielii partenerului are foarte mare importanta. Stimularea usoara cu buzele sau cu varfurile degetelor a bratelor este cel mai reusit preludiu. Dar se spune ca adevarata zona erogena a gemenilor este mintea.

Comportamentul sexual al femeii Gemeni
Femeia din aceasta zodie ii atrage pe barbati prin aerul ei senin, dar mai ales cu alura sa intelectuala. Nu e foarte accesibila, nu are sentimente foarte profunde, tine la independenta ei si foarte greu va apartine in intregime unui singur barbat. Barbatul care vrea sa o cucereasca trebuie sa demonstreze ca e de incredere, ca are maniere elegante, ca stie ce vrea de la viata si o pozitie sociala inalta. Vrea sa fie plimbata, distrata, sa danseze, sa vada filme, sa mearga in excursii etc. Apreciaza acel barbat care ii poate fi si prieten si iubit in acelasi timp. Adora declaratiile de dragoste si vorbele frumoase. Uneori se lasa pacalita cu buna stiinta numai de dragul cuvintelor frumoase. Nu e o femeie foarte fidela. Face parte din categoria femeilor care cred ca-si pot rezolva problemele din casnicie cu ajutorul unui amant, chiar si ocazional. Poate sa faca dragoste oriunde, dar mai ales in aer liber. Orice loc neconventional este mai interesant decat dormitorul. Are o imaginatie erotica debordanta si de multe ori nu o deranjeaza jocul cu mai multi parteneri.

Comportamentul sexual al barbatului Gemeni
Barbatul gemeni este atras de o femeie cu aer intelectual, talentata, sofisticata, sociabila. Caracterul sau dual il face sa aiba doua tipuri de partenere. Al doilea tip ar fi acela al partenerei copilaroase, optimiste, vesele, care ia viata cu usurinta si  care stie sa profite si sa se bucure de ea. Pentru el insa sotia trebuie sa fie in primul rand prieten. Un prieten intelegator, tandru, care sa-l accepte asa cum este si care sa nu-l incarce cu responsabilitati. Suporta foarte greu critica, nu-i place sa i se atraga atentia atunci cand greseste si uneori chiar ii place sa fie compatimit. Cea mai mare bucurie i se poate face atunci cand este lasat sa fie centrul atentiei si i se satisfac toate capriciile. Cucereste usor caci manuieste bine cuvintele si face o mare pasiune din acest joc. Este schimbator si isi pastreaza destul de greu interesul pentru o singura femeie. Curios din fire, se intampla ca atunci cand priveste o femeie sa o vada si ca pe o posibila partenera de sex. Ii plac toate pozitiile, nu are preferinte si este gata mereu de noi experiente sexuale. Abia cu trecerea anilor sexul poate face casa buna cu dragostea profunda si serioasa; in tinerete acesta este asociat cu distractia si satisfacerea curiozitatilor de tot felul. De multe ori pare a fi un copil mare, care nu se maturizeaza niciodata, un perpetu adolescent in cautarea femeii perfecte.

Relatie foarte buna in pat: GEMENI, BALANTA, VARSATOR
Relatie buna in pat: BERBEC, LEU, SAGETATOR
Nerecomandat: RAC, SCORPION, PESTI, TAUR, FECIOARA, CAPRICORN
 
RAC
21 iunie – 22 iulie
Zonele erogene ale Racului
Si barbatul, si femeia rac sunt foarte sensibili in zona pieptului si a intregii cavitati bucale: buzele, dintii, limba, cerul gurii si chiar gingiile. Despre raci se spune ca saruta cel mai bine. Barbatii din zodia racului isi deschid mult camasa peste piept atunci cand vor sa cucereasca o femeie, iar femeile rac sunt obsedate de marimea si aspectul sanilor; ele sunt cele mai tentate sa-si faca implanturi cu silicon.

Comportamentul sexual al femeii Rac
Este foarte sensibila, usor vulnerabila, cu o frumusete delicata, misterioasa si irezistibila. Ii lipseste de multe ori simtul realitatii si este pretentioasa cu partenerul de viata atat in pat, cat si in viata de zi cu zi. Tine foarte mult la sinceritatea acestuia, la fidelitatea lui. Are mare nevoie de o relatie stabila, de siguranta emotionala si materiala. Este conservatoare, cu respect pentru valorile familiei si cauta un sot care ii poata satisface aceste cerinte. Din pacate, nu are capacitatea de a-l recunoaste in multime si de a face o alegere corecta. Ea este o femeie fidela si loiala si se impaca foarte greu cu ideea de a avea un sot usuratic. Are nevoie de garantii in dragoste, pe care nimeni nu i le poate da, si de aici vine suferinta. Ii place foarte mult sa i se faca indelung curte, primind in acelasi timp complimente. Este fascinata mai mult de preludiu decat de actul in sine, care i se poate parea de multe ori cam dur. I se pare foarte incitant sa i se vorbeasca in timp ce face dragoste, sa i se confirme in soapta frumusetea, feminitatea si abilitatile de amanta. Ii plac pozitiile in care se simte posedata, in care partenerul isi demonstreaza la maximum masculinitatea. Ii apreciaza mai ales pe barbatii care sunt atenti la toate detaliile romantice; in acelasi timp este sensibila in cazul barbatilor care sufera sau au suferit. Ii place sa protejeze, sa aline dureri si sa se simta ingerul salvator al unui suflet ratacit.

Comportamentul sexual al barbatului Rac
Racul este un barbat deosebit, care atrage cu blandetea, candoarea si aparenta de copil trist foarte multe femei cu simtul matern dezvoltat. Este un emotional si are multa nevoie de afectiune. De asemenea, are mare nevoie de o partenera fidela, pasionala, puternica, dar si suficient de inteligenta ca sa nu-i genereze complexe de inferioritate. Atunci cand o gaseste, este cel mai fidel barbat din lume. Face dragoste cu voluptate, desi pune mai mare accent pe sentimente, decat pe sex. Adora preludiul. Ii place sa faca dragoste in apa, indiferent ca este in cada sau pe malul marii. Atunci cand face dragoste, trebuie sa se simta in siguranta si confortabil. Nu-i place sa faca dragoste cu lumina aprinsa si nici reflectandu-se in oglinda. Este un tip conservator, care nu se entuziasmeaza in fata noilor tehnici erotice. Accepta sa fie condus in pat, dar nu intotdeauna. Este genul de barbat care nu reuseste pe deplin daca nu are alaturi o femeie adevarata.

Relatie foarte buna in pat: RAC, SCORPION, PESTI
Relatie buna in pat: TAUR, FECIOARA, CAPRICORN
Nerecomandat: GEMENI, BALANTA, VARSATOR, BERBEC, LEU, SAGETATOR

LEU
23 iulie – 22 august
Zonele erogene ale Leului
Atat barbatul, cat si femeia din zodia leului sunt foarte sensibili in zona spatelui. Leilor Ie place sa fie mangaiati de-a lungul spatelui si masati cu pricepere. Dorinta lor de a face sex este atat de puternica, incat de multe ori nu mai au nici timp si nici chef sa astepte sa le fie explorate si sensibilizate zonele erogene. Partenerii ar putea crede ca acest nativ este un insensibil sau un primitiv.

Comportamentul sexual al femeii Leu
Femeia leu este o femeie calda, romantica, generoasa, creativa, care abia asteapta sa fie descoperita. Este foarte sensibila la cuvintele pompoase, la frazele rasunatoare, la cadourile scumpe si gesturile extravagante. Ii apreciaza pe barbatii ambitiosi, fara complexe, puternici, care isi demonstreaza virilitatea si masculinitatea in tot ceea ce fac. Este o femeie patimasa, care nu are inhibitii si nu se teme sa ia decizii de una singura chiar si in pat. Ii place sa se manifeste liber, sa tipe, sa zgarie, sa rupa hainele sau asternuturile. Pozitiile ei preferate sunt cele care o ajuta sa detina controlul, mai ales cand nu este foarte indragostita. Ii place sa faca dragoste la lumina zilei sau cu lumina aprinsa. De asemenea, ii place mult postura de amanta, cel putin in prima parte a vietii, si jocul seductiei. Este geloasa si posesiva si nu poate accepta sa piarda.

Comportamentul sexual al barbatului Leu
Pentru a realiza ceva in viata, acest nativ trebuie sa iubeasca si sa fie iubit. Este un barbat cu mare priza la femei. Este destul de libertin si poate face dragoste aproape cu oricine si in orice conditii. Nu este fidel decat in conditii exceptionale, adica atunci cand este cu adevarat indragostit. Nu suporta criticile, mai ales din partea partenerei de viata. Femeia la care viseaza trebuie sa fie foarte generoasa cu sentimentele ei, inteligenta, loiala trup si suflet. Unii lei se multumesc insa cu femeia-accesoriu: fara personalitate, cu care sa se poata afisa; leii cu adevarat inteligenti vor alaturi femei destepte, rafinate, cu care sa se mandreasca. Are multa energie, este un tip viril, care poate bate recordurile de rezistenta. Nu este foarte interesat de ceea ce simte partenera sa, decat in masura in care reactiile acesteia ii gadila orgoliul. Preludiul este, in conceptia sa, ceva inutil. Crede ca il poate inlocui cu daruri sau bani. El nu intelege conceptul de abstinenta, iar fara sex este complet debusolat. Este gelos si posesiv, dar nu la modul absurd si irational.

Relatie foarte buna in pat: BERBEC, LEU, SAGETATOR
Relatie buna in pat: GEMENI, BALANTA, VARSATOR
Nerecomandat: RAC, SCORPION, PESTI, TAUR, FECIOARA, CAPRICORN

FECIOARA
23 august – 23 septembrie
Zonele erogene ale Fecioarei
Pentru cei nascuti in zodia fecioarei zona abdominala este foarte sensibila la stimulii erotici. De asemenea, acestor nativi le place sa fie mangaiati si sarutati pe toata pielea de deasupra soldurilor pana la axila. Varfurile propriilor degete pot face adevarate minuni, caci, prin intermediul acestora, incep sa simta placerea de a intra in contact cu pielea partenerului.

Comportamentul sexual al femeii Fecioara
Atunci cand este interesata de un barbat, face ea primul pas. In pat are nevoie de un preludiu lung. Fara acesta nu se poate bucura de un act sexual. Atunci cand face dragoste, ii place sa se simta in siguranta; o face cu placere in patul ei si se simte bine intr-un confort cunoscut sau creat de ea. Ii place sa fie mangaiata si sarutata indelung pe spate si abdomen. Ii fac placere cadourile scumpe, mancarea gustoasa si orice dovezi palpabile, materiale, de dragoste. Pentru ca isi pierde capul foarte greu, e capabila sa-si satisfaca barbatul pe deplin, sa fie atenta la toate detaliile si reactiile acestuia si sa-l faca nebun dupa ea.

Comportamentul sexual al barbatului Fecioara
Barbatul fecioara nu are prea multa initiativa in dragoste. Nu-i plac competitia si nesiguranta emotionala. De multe ori, asteapta ca femeia sa faca primul pas. Foarte rar isi pierde capul dupa o femeie. Este adeptul tehnicilor clasice. Are energie si rezistenta si, atunci cand vrea sa-si demostreze masculinitatea si virilitatea, se straduieste ca femeia lui sa fie implinita. In general, este un tip fidel, mai ales daca se simte iubit si in siguranta acasa. Cu greu il poti duce sa faca dragoste afara din casa sau intr-un cadru nonconformist. Nu se simte in largul lui in competitie cu femeia de langa el in nici un domeniu, cu atat mai putin in pat. Dragostea unui astfel de barbat se manifesta prin intelegere fata de partenera, prin amabilitate, toleranta, suprema demonstratie fiind renuntarea la ironie si sarcasm.

Relatie foarte buna in pat: TAUR, FECIOARA, CAPRICORN
Relatie buna in pat: RAC, SCORPION, PESTI
Nerecomandat: GEMENI, BALANTA, VARSATOR, BERBEC, LEU, SAGETATOR

Mai multe informatii gasiti in cartea “Zodiac erotic” scrisa de Daniela Toma si aparuta la editura Cartea de Buzunar.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân