Cele mai nepotrivite combinaţii de zodii: cu cine NU ar trebui să te cuplezi!

Dragostea chiar doare! Poate nu tot timpul, dar cu siguranţă sunt momente când devine dureroasă, mai ales dacă avem un partener care ne face zile fripte.

Cel puţin o dată-n viaţă, cu toţii am avut parte de o relaţie de cuplu nereuşită. Oricât de mult ne-am fi străduit ca aceasta să funcţioneze, pur şi simplu n-a mers, iar despărţirea a fost iminentă.

Te-ai gândit vreodată că şi astrele ar putea avea un cuvânt de spus în această privinţă? Pentru cei interesaţi de astrologie sau care vor doar să verifice compatibilitatea dintre semnele zodiacale, am descoperit care sunt cele mai nepotrivite combinaţii.

Cu alte cuvinte, află care este zodia cu care nu ar trebui să te cuplezi niciodată, pentru că şansele unei relaţii armonioase sunt minime.

Cuprins
Taur şi Berbec
Săgetător şi Taur
Vărsător şi Rac
Capricorn şi Gemeni
Scorpion şi Leu
Săgetător şi Fecioară
Berbec şi Scopion
Taur şi Vărsător
Fecioară şi Peşti
Balanţă şi Fecioară
Capricorn şi Săgetător
Rac şi Gemeni
sus

Taur şi Berbec

Una dintre cele mai ghinioniste combinaţii! Ambele semne zodiacale sunt încăpăţânate, iar Berbecul este recunoscut pentru ambiţia lui de nestrămutat. Dacă aceştia îşi pun în cap ceva, cu siguranţă vor ieşi scântei la prima neînţelegere. Pentru că Taurul este mai cerebral, va cere explicaţii peste explicaţii dacă Berbecul vrea să se despartă de el, iar cel din urmă va da bir cu fugiţii, pentru că nu suportă să se justifice în faţa nimănui.

sus

Săgetător şi Taur

Săgetătorul este mult prea energic pentru comodul Taur, iar cheful lui de distracţia l-ar putea obosi şi enerva pe cel din urmă. Aceste trăsături ale Săgetătorului sunt greu de gestionat de către Taur, iar relaţia lor nu are viaţă lungă.

sus

Vărsător şi Rac

Nevoia de libertate a Vărsătorului este enervantă pentru Rac, un familist convins. Racii au nevoie de dragoste şi atenţie, în timp ce Vărsătorii sunt mai reci şi preferă să nu dea 100% într-o relaţie. 

sus

Capricorn şi Gemeni

O reţetă pentru dezastru – aşa poate fi descrisă relaţia dintre aceste două semne astrologice. Combinaţia dintre spontaneitatea şi cheful de distracţie ce îi reprezintă pe Gemeni şi nevoia de planificare în amănunt a Capricornilor nu este una câştigătoare pe plan amoros. Capricornul vrea să simtă mereu că deţine controlul în relaţie, iar spiritul dual al Gemenilor îl frustrează, aşa că drumurile lor se vor despărţi rapid.

sus

Scorpion şi Leu

Leii vor să fie adulaţi, în timp ce Scorpionii sunt semnele astrologice cel mai puţin probabile să facă acest lucru. Scorpionii sunt foarte direcţi, chiar dacă adevărul doare, iar asta îl îndepărtează rapid pe sensibilul Leu, care nu suportă uşor criticile. În plus, Scorpionii sunt adesea geloşi, trăsătură pe care Leii o detestă.

sus

Săgetător şi Fecioară

Ambele semne sunt delăsătoare şi nu-şi doresc o relaţie serioasă, care presupune şi responsabilităţi. Săgetătorii nu vor cu niciun chip să dea dovadă de sentimentalism şi grijă faţă de persoana iubită, motiv pentru care Fecioarele îşi vor face rapid bagajul şi vor părăsi această relaţie care nu le oferă mari satisfacţii.

sus

Berbec şi Scopion

Relaţia acestor semne stă sub semnul dramei lui Shakespeare. Ambele zodii vor să deţină controlulşi să domine, iar ceea ce rezultă este o relaţie explozivă, intensă şi toxică, ce nu va dura mult timp.

sus

Taur şi Vărsător

Se pare că aceste două zodii nu pot să găsească sub nicio formă calea potrivită de a comunica. Taurul este mai conservator şi pune preţ de materialism, în vreme ce boemul Vărsător îşi petrece zilele în „mizerie” şi nu dă doi bani pe confort sau reguli de etichetă. Proastă combinaţie!

sus

Fecioară şi Peşti

Fecioarele au un spirit practic, în timp ce Peştii sunt visători şi sensibili. Deşi se spune că opusurile se atrag, nu despre acest lucru este cazul de faţă. Chiar dacă o relaţie de dragoste nu are deloc şanse de reuşită, una de prietenie ar putea rezista ani buni.

sus

Balanţă şi Fecioară

Balanţele sunt înzestrate cu scepticism, iar Fecioarele sunt cunoscute pentru spiritul lor critic şi perfecţionist. Fecioare vrea să aibă mereu ultimul cuvânt, iar asta s-ar putea să le deranjeze pe Balanţe, care îşi vor lua tălpăşiţa şi vor căuta un partener de viaţă mai dispus să comunice, nu să dea lecţii de orice fel.

sus

Capricorn şi Săgetător

Dacă vrei ca relaţia cu un Săgetător să dureze, asigură-l că eşti un spirit liber, neconstrâns de nicio regulă. Din păcate, Capricornii sunt exact opusul. Ei cred că succesul survine din autodisciplină, respectarea sistemului de valori şi a tradiţiilor, iar asta îi plicitiseşte la culme pe Săgetători.

sus

Rac şi Gemeni

Gemenii adoră petrecerile zgomotoase, în vreme ce Racii preferă serile petrecute acasă, la căldură, în faţa televizorului sau citind o carte. Nu este cea mai horror combinaţie amoroasă, dar nici cea mai bună. Ambii nativi au simţul umorului, aşa că e posibil, printr-o minune, să ajungă la un consens. Dar asta nu înseamnă că relaţia lor va avea un trai lung.

Citește și:
Horoscopul mincinoşilor - Află care sunt cele mai mincinoase zodii
Horoscop: cele mai infidele zodii
Zodii care iubesc masturbarea
Exclusiv Online - 10.02.2017
Taguri: zodii, dragoste, relatie

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.