Femeia fatală a zodiacului: descoperă zodia care pune pe jar orice bărbat!

Există un anumit tip de femeie care poate cuceri orice bărbat, prin mixul de trăsături pe care le are, şi acest tip de femeie se naşte cel mai des sub influenţa zodiei Vărsător.

Foarte conştientă de feminitatea şi senzualitatea ei, femeia Vărsător îşi permite să jongleze cu sentimentele celor din jur, scrie ONE.
 

Mai mult decât orice, femeia Vărsător iubeşte libertatea, independenţa, viaţa fără reguli şi constrângeri. Despre femeia născută în această zodie se poate spune că este o Prinţesă Socială, pentru că adoră să cunoască oameni noi şi să aibă o viaţă social activă. De regulă, o femeie Vărsător vine printre primii invitaţi la o petrecere şi pleacă printre ultimii, scrie ONE.

Magnetismul femeii Văsător este unul foarte puternic, se poate spune că are capacitatea de a „hipnotiza” pe oricine vine în contact cu ea. Este o fiinţă imprevizibilă, originală, dezinhibată, inteligentă, cu multe idei şi multă creativitate.

Femeia Vărsător este femeia visurilor tuturor bărbaţilor care îşi doresc o relaţie „exciting”, dar poate deveni şi femeia care va marca definitiv destinul unui bărbat.

Ochii femeii Vărsător sunt atât de frumoşi, încât puţini sunt cei ce o pot privi mai mult decât câteva fracţiuni de secundă fără să se îndrăgostească.

În ceea ce priveşte stilul vestimentar, femeia Vărsător abordează o anumită neglijenţă care poate fi şi ea cuceritoare prin combinaţiile neaşteptate de vechi şi nou.

Citeşte mai mult despre Femeia Vărsător

Citește și:
Cele mai nepotrivite combinaţii de zodii: cu cine NU ar trebui să te cuplezi!
Horoscopul mincinoşilor - Află care sunt cele mai mincinoase zodii
Horoscop: cele mai infidele zodii
Zodii care iubesc masturbarea
Exclusiv Online - 01.03.2017
Taguri: zodii

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.