Horoscop

  • Publicat:

Rac

Dragoste

Acelea dintre voi care au trecut printr-o perioadă grea în relaţia de cuplu au ocazia să-şi recapete echilibrul pentru că va urma o perioadă plină de dragoste şi pasiune. Eşti singură? Un bărbat care te place de ceva vreme îşi va lua inima în dinţi şi te va invita la o cină romantică. Până atunci sms-urile şi telefoanele cu notă intelectuală încing atmosfera. 

Carieră

Planeta Marte te va susţine în plan profesional şi te va ajuta să iei cele mai bune decizii. Ascultă-ţi intuiţia şi nu vei regreta. Dacă eşti implicată într-o activitate artistică sau creativă, vei avea parte de inspiraţie şi vei întâlni persoane care să te ajute să-ţi exprimi şi să-ţi dezvolţi talentul .

Sănătate

Oboseala îţi va scade puterea fizică şi va trebui să faci ceva şi să schimbi asta. Nu ar strica să te mai şi odihneşti dacă vrei să-ţi recapeţi vitalitatea. Adoptă un stil de viaţă sănătos şi sectorul sănătăţii se va îmbunătăţi considerabil.

Bani

Profită de această perioadă benefică, condusă de binevoitorul Mercur, pentru a realiza proiecte care îţi pot aduce venituri substanţiale. Norocul îţi poate surâde când te aştepţi mai puţin.

Leu

Dragoste

Climatul planetar îţi oferă posibilitatea să-ţi exprimi sentimentele, iar partenerul va fi în al nouălea cer. Poţi să-i faci o surpriză celui pe care îl iubeşti şi să-i pregăteşti o cină la lumina lumânărilor. Pe cele singure Venus le va ajuta să cunoască un partener cu care ar putea să aibă o relaţie de viitor. Ai grijă că o relaţie de amiciţie se poate transforma pe neaşteptate în una de iubire.

Carieră  

La locul de muncă, vei fi capabilă să depăşeşti obstacolele care ţi-au întârziat semnificativ progresul. Simţi nevoia să te înconjori de oameni activi, dinamici, cu care poţi concura şi care te pot stimula. Luna aceasta eficienţa este în fruntea priorităţilor.

Sănătate

Două elemente-cheie ar trebui să-ţi atragă atenţia luna aceasta : tendinţa de a face excese şi nepăsarea. Limitează la minimum consumul de alcool şi asigură-te că vei mânca alimente foarte  proaspete. Gestionează-ţi timpul cât mai bine pentru a evita stările de oboseală şi înceracă să te odihneşti cât mai mult.

Bani

Te poţi aştepta la o evoluţie pozitivă în sectorul financiar. Vei putea primi oferte de afaceri şi proiecte tentante. Încearcă să nu te lăcomeşti şi totul va fi bine.

Fecioară

Dragoste

Viaţa de cuplu e uşor dezechilibrată, dar lucrurile se pot îndrepta dacă îi vei oferi mai multă atenţie partenerului. În caz de conflict, lasă mândria de-o parte, iar asta va fi primul pas spre reconciliere.  Dacă eşti singură vei avea parte de flirturi, dar momentan nimic serios.

Carieră

Marte te ajută să acţionezi cu mai multă lejeritate în luarea deciziilor. Încearcă să fii mai prudentă spre sfârşitul lunii. Pot apărea schimbări bruşte în viaţa profesională şi dificltăţi în a obţine ceea ce vrei.

Sănătate

Eşti într-o tensiune continuă, dar, din fericire, ai o vitalitate de fier. Dacă practici sporturi riscante, ai grijă ca te poţi trezi cu căzături, vânătăi sau tăieturi. Un stil de viaţă sănătos te va ajuta să-ţi menţii echilibrul fizic, iar dacă ţii o dietă în această perioadă ai şanse să pierzi cu uşurinţă kilogramele în plus.

Bani

Vei cheltui destul de mult şi nu întotdeauna cu înţelepciune. Anumite probleme financiare te vor face să amâni cumpărarea unor lucruri pentru sufletul tău. Încearcă să fii rezonabilă dacă nu vrei să ai de suferit pe termen lung.

Balanţă

Dragoste

În această lună Venus trimite influenţe pozitive şi viaţa de cuplu este favorizată. Bucură-te la maximum de asta şi mizează pe spontaneitate. Dacă  nu ai pe nimeni, te poţi trezi că un străin îţi oferă flori sau că bărbatul la care visai de ceva vreme îţi declară dragostea.

Carieră

Norocul este de partea ta şi vei avea idei originale şi convingătoare. Eşti foarte ambiţioasă, ai încredere în forţele proprii şi ai şanse ca proiectele în care eşti implicată să se finalizeze promiţător.

Sănătate

În această perioadă capacitatea de recuperare este la cote maxime, aşa că acest sector va avea o curbă ascendentă. Cele dintre voi care s-au confruntat cu probleme de sănătate minore sau stări de disconfort vor găsi un remediu. Ai destul de multă energie, dar ai grijă că se poate transforma în stări de insomnie care pot fi uşor tratate cu ajutorul remediilor naturiste.

Bani

Nu vei duce lipsă de bani, dar şi cheltuielile vor avea tendinţa să crească. Vei face multe tranzactii semnificative sau vei avea negocieri pe care le aştepţi de ceva vreme. Ai grijă că ai tendinţa să risipeşti tot ce câştigi.

Scorpion

Dragoste

Venus patronează prima parte a lunii şi oferă cuplurilor o atmosferă caldă, liniştită şi sentimentul de încredere reciprocă. Persoanele singure au şansa de a întâlni pe cineva la o petrecere sau într-un grup mai mare de prieteni.  Încercaţi să petreceţi ceva timp împreună înainte de a începe ceva serios.

Carieră

Se pare că, indiferent de jobul pe care îl ai, această perioadă este benefică, mai ales dacă faci ceea ce-ţi place. Dacă ai un job care nu te satisface, cel mai probabil vei simţi senzaţia de oboseală şi vei avea tendinţa să-ţi cauţi altceva nou.
                      
Sănătate

La acest capitol stai excelent, deşi e posibil să te confruntaţi cu stări de nervozitate. Încearcă să te relaxezi mergând în natură sau fă sport. Asta va contribui la un echilibru general al organismului. Dacă este nevoie să ai o intervenţie chirurgicală, nu îţi faceţi griji, recuperarea va fi rapidă.

Bani

Dacă ţi-ai plănuit să faci o investiţie mare, acum e momentul. De asemenea, e o perioadă bună să-ţi schimbi modul de a gestiona banii. Cu siguranţă vei face alegeri bune.

Săgetător

Dragoste

Planeta Saturn a cam creat stări tensionate în relaţia de cuplu, dar lucrurile iau o turnură ceva mai bună luna asta, mai ales pentru cuplurile căsătorite. Venus, planeta iubirii, intră în acţiune şi aduce un plus de pasiune, armonie şi echilibru. Este momentul pentru planuri de viitor alături de persoana iubită.

Carieră

Influenţa lui Mercur ar trebui să te ajute să-ţi ofere curaj şi să iei măsuri, indiferent că e vorba de un job nou sau în ideea de a-ţi consolida poziţia pe care deja o ocupi. Poţi avea încredere în ideile şi proiectele pe care le propui. Mizează pe originalitate.

Sănătate

Sectorul sănătăţii este relativ bine protejat de Venus. Totuşi, fereşte-te de microbi şi viruşi care ţi-ar putea afecta starea de sănătate. Te vei simţi puţin mai obosită decât de obicei, dar o dietă echilibrată şi mai multă odihnă rezolvă această stare de disconfort.

Bani

Este posibil ca unele dintre voi să resimtă o constrângere financiară semnificativă. Acest lucru este valabil mai ales pentru cele care sunt implicate în proiecte grandioase şi au luat deciziile nerealiste. Încearcă să nu faci cheltuieli prea mari.

Capricorn

Dragoste

Această lună este favorabilă relaţiilor liniştite şi poţi petrece clipe fericite în compania partenerului tău. Unele dintre voi pot avea parte de aventură pasională intensă, dar aveţi grijă să nu picaţi prea de sus. Relaţiile neconsolidate pot ceda la prima ceartă, iar cele de lungă durată să se încheie cu căsătorie.

Carieră

Influenţa benefică a lui Marte creşte abilităţile profesionale şi promovează iniţiativele de succes în afaceri. Relaţiile cu superiorii şi colegii se pot îmbunătăţi în mod semnificativ. Privilegiaţi sunt comercianţii, avocaţii şi profesorii. Unele proiecte pot fi întârziate sau pot întâmpina obstacole din cauza influenţelor lui Mercur. Mai ai nevoie de puţină răbdare.

Sănătate

Te veţi simţi capabilă să muţi munţii din loc datorită lui Marte care îţi oferă dinamism şi un entuziasm extraordinar. Asigură-te că-ţi respecţi limitele propriului organism. Dacă te decizi să începi o dieta de slăbire, evită să alegi una care ar putea să-ţi distrugă echilibrul energetic.

Bani

Te-ai putea confrunta cu termene financiare neplăcute. Evită cheltuielile şi tranzacţiile riscante pentru că îţi pot da bătăi de cap. Înainte de a face vreo investiţie, analizează cu atenţie toate detaliile.

Vărsător

Dragoste

Luna trimite aspecte benefice asupra viaţii de familie. Dacă eşti într-o relaţie, lucrurile pot deveni  intense, iar dacă eşti în căutarea unui partener, Jupiter te va ajuta să întâlneşti pe cineva. Aşadar, nu sta în casă.

Carieră

Chiar şi în carieră imaginea contează, prin urmare nu ţi-ar strica să-ţi achiziţionezi câteva haine pentru a face o bună impresie. Ţi se pot deschide uşi la care nu te aştepţi, iar eforturile pe care le-ai depus până acum în sfera profesională încep să dea roade.

Sănătate

Neptun trimite aspecte pozitive în sfera sănătăţii şi astfel vă puteţi bucura de o lună liniştită. Dacă sufei de o boală de ceva vreme, poate ar fi timpul să încerci tratamente noi sau să apelezi la o variantă neconvenţională. Te poţi confrunta cu mici stări de nervozitate, aşa că, încearcă să dormi mai mult.

Bani

E de preferat în această perioadă să faci economii. Unii nativi au parte de cheltuieli neprevăzute, alţii trebuie să plătească datorii mai vechi. Marte te va face să fii impulsivă şi să faci cheltuieli mai ales legate de sfera iubirii.  

Peşti

Dragoste

Vibraţiile lui Saturn te îndeamnă la stabilitate şi la o relaţie serioasă. În general, te bucuri de o viaţă de cuplu calmă, tandră şi armonioasă. Dacă eşti singură, cineva te poate lua prin surprindere şi să-ţi capteze atenţia cu mult şarm. Totuşi, flacăra iubirii este de scurtă durată. 

Carieră

Vei fi în măsură să îţi demonstrezi competenţele şi să progresezi. Relaţiile bune cu colegii îţi pot aduce oportunităţi valoroase. Este o perioadă propice pentru a lua o decizie în sfera profesională, mai ales dacă vrei să-ţi schimbi locul de muncă.

Sănătate

În general, e o lună bună în sfera sănătăţii. Te vei bucura de vitalitate şi vei fi ferită de micobi şi viruşi. Dacă iei un tratament de o bună perioadă de timp, nu-l neglija pentru că starea ta s-ar putea agrava.

Bani

Oportunităţile în acest domeniu sunt uriaşe. Te poţi bucura de o moştenire, poţi intra în posesia unei proprietăţi, poţi avea noroc la jocuri sau poţi câştiga un premiu substanţial. În plus, poţi găsi câteva chilipiruri sau poţi găsi un loc de muncă mai bine plătit.

Berbec

Dragoste

În această lună pasiunea şi sexualitatea sunt la cote maxime. Ai grijă că ai tendinţa să fii infidelă şi relaţia de cuplu ar avea de suferit. Dacă eşti singură, poţi avea oportunitatea să te bucuri de o nouă poveste de dragoste.

Carieră

Vei primi nişte propuneri interesante, dar trebuie să cântăreşti bine argumentele pro şi contra. Dacă te confrunţi cu griji profesionale, cu sprijinul lui Jupiter vei reuşi să treci peste ele.

Sănătate

Acest aspect se îmbunătăţeşte semnificativ. Marte, guvernatorul energiei vitale, te ajută să fii în formă maximă. Vei scăpa cu uşurinţă de alergii, probleme dentare sau ale pielii. Dacă urmezi un tratament de lungă durată nu-l neglija. 

Bani

Din cauza impulsurilor astrale negative evită, pentru moment, tranzacţiile care implică sume mari de bani. Organizează-ţi finanţele şi vei găsi un suport semnificativ pentru afacerea ta. Sunt favorizate investiţiile în zona alimentară, catering, coafor sau produse naturale.

Taur

Dragoste

Disputele, cearta sau chiar separarea au acaparat în ultima vreme relaţia de cuplu, dar Venus pare să îmblânzească lucrurile. Fereşte-te de ispita unei relaţii extraconjugale care poate duce la ruperea relaţiei actuale. Persoanele singure vor fi înconjurate de sensibilitate şi romantism, iar farmecul personal nu va trece neobservat.

Carieră

La locul de munca tot ceea ce iese din rutină este favorabil, iar norocul te pândeşte când te aştepţi mai puţin. Contactele pe care le ai ar putea să-ţi deschidă uşi. În plus, intuiţia e de partea ta, aşa că vei lua cele mai bune decizii.

Sănătate

Jupiter este frumos aspectat şi asta ar trebui te ajute să ai un tonus bun, dar încearcă să te fereşti pe cât posibil de surmenaj. Dacă suferi de vreo boală, vei simţi îmbunătăţiri. În plus, dacă vrei să-ţi recapeţi formele, acum e momentul să faci sport şi să ţii o dietă.

Bani

Dacă trebuie să facă o achiziţie majoră, să-ţi cumperi un apartament sau o maşină, acum e momentul. Zilele acestea poţi face tranzacţii şi speculaţii financiare de orice fel. Ai grijă să nu fii înşelată.

Gemeni

Dragoste

Venus îţi oferă o viaţă conjugală plină de surprize. Pasiunea va fi la cote maxime, iar micile dispute cu partenerul au un rol constructiv. Nu v-ar strica câteva zile departe de nebunia urbană. Dacă eşti singură,  poţi întâlni pe neaşteptate un partener alături de care vei petrece momente romantice.

Carieră

În general, este o perioadă eficientă şi constructivă care te face să mergi mai departe în realizarea ambiţiilor profesionale. Te poţi confrunta şi cu mici obstacole, dar ar trebui să te gândeşti că acel proiect pur şi simplu nu este pentru tine.

Sănătate

Evită excesele şi adoptă un stil de viaţă sănătos dacă îţi doreşti să nu ai probleme la acest capitol. Dacă de-o perioadă îndelungată te confrunţi cu o boală, vei găsi tratamentul eficient. Marte nu te va lăsa să duci lipsă de vitalitate şi poftă de viaţă, iar Mercur va mai interveni cu mici stări de nervozitate.

Bani

Te poţi trezi cu câştiguri neaşteptate care îţi pot satisface dorinţe pe care nu le-ai putut îndeplini până acum. Nativii din decada a doua vor avea parte de o constrângere financiară pentru că trebuie să-şi achite o o datorie mai veche. Chiar dacă nu ai probleme cu economiile, e bine să fii prudentă cu cheltuielile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân