Horoscop: cele mai infidele zodii

Eşti îngrijorată că partenerul tău s-ar putea să...calce strâmb? Oricine a fost înşelat măcar o dată, ştie că este extrem de dureros şi imposibil de trecut cu vederea. Şi după ce „incidentul” s-a întâmplat, femeile au tendinţa să analizeze toate detaliile, să caute explicaţii acolo unde nu sunt şi să catalogheze inculpatul drept un „mincinos ca la carte”.
  • Publicat:
Horoscop: cele mai infidele zodii

Eşti îngrijorată că partenerul tău s-ar putea să… calce strâmb? Oricine a fost înşelat măcar o dată, ştie că este extrem de dureros şi imposibil de trecut cu vederea. Şi după ce „incidentul” s-a întâmplat, femeile au tendinţa să analizeze toate detaliile, să caute explicaţii acolo unde nu sunt şi să catalogheze inculpatul drept un „mincinos ca la carte”.

Şi cum astrologia le explică pe toate, dacă partenerul care ţi-a facut asta a fost scorpion, de exemplu, vei avea tendinţa să crezi că toţi scorpionii pe care îi vei întâlni îţi vor face acelaşi lucru.

Pentru a nu deveni paranoică şi pentru a te convinge, iată care sunt şansele ca partenerul să îţi fie infidel, în funcţie de semnul său zodiacal!

Berbec

Dacă energicul bărbat născut în zodia Berbec ajunge să înşele, este pentru că s-a plictisit şi vrea puţin mai multă acţiune în relaţia actuală. Berbecii sunt atletici şi pozitivi, deci datoria de a-l ţine lângă tine şi de a nu-l lăsa să se plictisească îţi aparţine în totalitate.

Taur

Taurii sunt, în general, extrem de fideli, deci singura şansă ca ei să înşele ar fi să afle că nici partenera lor nu le este tocmai loială. Astea fiind spuse, dacă te afli într-o relaţie cu un Taur şi eşti complet sinceră cu el şi cu tine însuţi, nu ai nici un motiv de îngrijorare!

Gemeni

Extrem de activi atât din punct de vedere fizic cât şi intelectual, gemenii au nevoie de o continua stimulare din partea parteneri pentru a nu îşi pierde interesul. Deşi au tendinţa de a fi extrem de generoşi, din toate punctele de vedere, atunci când se îndrăgostesc, la fel de repede pot să calce strâmb atunci când simt că nu li se acordă suficientă atenţie. Aşadar, dacă vrei să-ţi păstrezi „geamănul” fidel, nu îl lăsa, sub nici o formă, să-şi piardă interesul!

Rac

Sensibil şi introvertit, bărbatul din zodia Rac are nevoie să îi fie amintit mereu de cât este de important pentru tine. Lipsa încrederii în sine îl poate face să înşele din simplul motiv de a-şi creşte ego-ul. Aşadar, dacă nu vrei să îl „prinzi cu mâţa-n sac”, asigură-te că îi aminteşti mereu de faptul că e special.

Leu

La fel ca şi în cazul bărbaţilor născuţi sub semnul Berbec, bărbatul din zodia Leu va avea nevoie mereu de acţiune şi spontaneitate. De asemenea, Leul va dori mereu să fie în centrul atenţiei, iar în momentul când acest lucru va dispărea, va căuta acea atenţie în altă parte. Fii cu ochii pe el şi nu îi da motive să se plictisească!

Fecioară

Bărbaţii din zodia Fecioară au tendinţa de a fi extrem de exigenţi, atât cu persoanele din jur cât şi cu ei înşişi, dar sunt cunoscuţi şi pentru a fi, în general, extrem de loiali. Acestea fiind spuse, dacă partenerul tău e născut sub semnul Fecioarei, nu ai nici un motiv de îngrijorare din punctul de vedere al fidelităţii.

Balanţă

Extrem de romantici, echilibraţi şi corecţi, bărbaţilor născuţi în zodia Balanţă nu le este frică de angajamente iar cuvântul “înşelat” nu prea există în vocabularul lor. Extrem de loiali şi sinceri, se pun mereu în locul celuilalt înainte de a lua o decizie care îi priveşte pe amândoi. De aceea, alături de un bărbat Balanţă nu va trebui niciodată să te îngrijorezi în acest sens.

Scorpion

Misterioşi şi pasionali, bărbaţii din zodia Scorpion sunt deseori asociaţi cu infidelitatea, dar acest lucru nu este mereu corect. Fiind destul de retraşi şi exigenţi când vine vorba de intimitatea lor, ar putea să-ţi dea motive de îngrijorare, dar ţine minte că aparenţele înşală deseori, iar păstrarea unei anumite intimităţi în cuplu nu înseamnă neapărat infidelitate. Aşadar, înainte să îl acuzi de ceva, asigură-te că ai dovezi clare şi nu doar bănuieli.

Săgetător

La fel ca şi Berbecii sau Leii, bărbaţii născuţi sub sub semnul Săgetătorului au nevoie de multă aventură şi spontaneitate în cuplu, mai ales în sectorul “dormitor”. Rutina nu este punctul lor forte iar în momentul în care se vor simţi “încolţiţi” vor da semnale de fugă. Aşadar, singurul mod prin care te poţi asigura că partenerul Săgetător îţi este fidel, este păstrarea relaţiei spontane şi plină de surprize!

Capricorn

Calmi, relaxaţi şi extrem de ordonaţi, Capricornii sunt de cele mai multe ori loiali şi asta pentru că s-au autoeducat în acest sens. Disciplina este cuvântul lor cheie iar atunci când în sfârşit sunt de acord să aibă o relaţie serioasă, vor da tot pentru persoana aleasă şi nu îşi vor permite să “calce strâmb”.

Vărsător

Detaşaţi şi inteligenţi, Vărsătorii nu sunt cele mai romantice zodii dar asta nu înseamnă că nu au nevoie de atenţie şi complimente de la partenerii de viaţă. Pe de altă parte, câteodată pot să fie atât de prinşi în “lumea lor” încât ajung să-şi neglijeze propria relaţie şi să se trezească chiar ei în poziţia de “înşelaţi”. Fiind extrem de imprevizibili, este greu să te asiguri în totalitate că vor fi loiali, dar poţi, în schimb, să adopţi şi tu atitudinea lor şi astfel nu vor fi tentaţi să caute altceva.

Peşti

Extrem de visători şi cu o imaginaţie foarte bogată, bărbaţii născuţi în zodia Peşti nu iubesc nimic mai mult decât fanteziile şi romantismul. Cu toate acestea, goana lor pentru “dragoste ca-n filme” îi poate tenta să o caute şi cu altcineva în afară de tine. Fă tot posibilul să creezi momente speciale, magice, alături de partenerul din zodia Peşti şi astfel îl vei convinge de faptul că tu eşti “the one”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
HOROSCOP - August 2014
HOROSCOP - August 2014
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”