Horoscop ianuarie 2019

Luna ianuarie anunţă succese nebănuite în plan profesional, călătorii şi noi aventuri, iar pe plan sentimental, iubirea va fi cea care va deţine rolul principal pe scena vieţii nativilor.
  • Publicat:

Berbec

Încă de la începutul lunii vă sfătuim să profitaţi din plin de această zi, întrucât relaţiile cu partenerul sunt excelente şi veţi finaliza tot ce v-aţi propus să faceţi împreună. Luna ianuarie este favorabilă realizărilor pe plan social şi material, iar cele mai mari şanse de succes le veţi avea dacă vă veţi dedica activităţilor de rutină.

În orice caz, succesul este de parte dumneavoastră, iar orice aveţi în plan în luna ianuarie, va ieşi aşa cum vreţi, mai ales că aveţi multe idei noi pe plan profesional, dar din păcate, nu şi suficientă încredere în propriile forţe.

Taur

Încrederea în forţele proprii şi autodisciplina de care daţi dovadă în luna ianuarie vă stimulează spiritul de iniţiativă. Puteţi avea parte de un succes neaşteptat, legat de orice formă de educaţie- curs, examen, consurs.

Îţi recomandăm însă să nu închei afaceri sau să semnezi documente oficiale, mai ales că intraţi în posesia unor secrete care vă pot fi de folos pe plan profesional. Chiar dacă în prima parte a lunii veţi avea o mică dezamăgire din partea unei cunoştinţe apropiate, nu veţi încheia luna cu sentimente negative.

 

Gemeni

Este posibil ca în prima săptămână a lunii ianuarie să întâlniţi o persoană importantă care să vă propună asocierea într-o afacere pe termen lung. Trebuie să fiţi extrem de prudent şi cumpătat pentru că există riscul unei greşeli care poate da peste cap o situaţie ce pare bine închegată.

Ar fi bine să evitaţi reacţiile bruşte care nu vor face altceva decât să vă mărească tensiunea interioară.

 

Rac

Luna ianuarie a anului 2019 este ideală pentru finalizarea activităţilor legate de cămin şi afaceri, unde se anunţă un real succes. Capacitatea dumneavoastră de comunicare se află în această lună într-un moment de vârf şi puteţi cu uşurinţă să vă faceţi noi prieteni.

Pe plan sentimental, vă bucuraţi de o perioadă fericită în cuplu. Un nou membru în familie este posibil să apară, mai ales că partenerul vă răsfaţă cu gesturi de afecţiune şi momente de neuitat. O rudă sau un prieten apropiat din anturajul dumneavoastră vă este de ajutor în rezolvarea unor situaţii care vă preocupă la maximum.

 

Leu

Şansa şi speranţele pe care le aveţi în această lună vă ajută să începeţi noi activităţi şi să vă faceţi planuri de viitor pentru cămin. Este posibil să primişi veşti bune de la rudele dumneavoastră din străinptate sau poate vă bate gândul să le faceţi o scurtă vizită. În relaţia cu prietenii începeţi să deveniţi o prezenţă plăcută. Sunteţi inteligent, amabil şi plin de umor, dar şi cu intenţia de a vă lărgi cercul de prieteni.

 

Fecioară

Ambiţia de care daţi dovadă în prima parte a lunii vă avantajează şi grupează în jurul dumneavoastră prieteni care sunt gata să vă susţină în acţiuni. Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună, ceea ce în mod sigur va influenţa în sens pozitiv relaţiile dumneavoastră cu cei din jur.

Pe umerii dumneavoastră vor cădea nişte sarcini care vă solicită mai mult ca de obicei. Toţi aşteaptă de la dumneavoastră o rezolvare salvatoare. Întâlniţi în sfârşit persoana care vi se potriveşte din toate punctele de vedere şi puteţi fi foarte fericit. Angajamentele de acum nu vă încurcă!

 

Balanţă

Este posibil ca la începutul lunii să fiţi prea iritabil şi să nu vă puteţi controla impulsivitatea, ceea ce ar putea să genereze dispute verbale cu cei din jur. Buna colaborare cu un partener de afaceri îşi va arăta astăzi roadele, prin finalizarea cu succes a unei lucrări importante.

Pe plan sentimental vă smţiţi mai sigur acum, poate pentru că problemele de până acum s-au ameliorat şi vă purtaţi ca un stăpân în cadrul relaţiei dumneavoastră.

 

Scorpion

S-ar putea ca în luna ianuarie să vă confruntaţi cu o situaţie tensionatp la locul de muncă, ca urmare a aprecierilor pe care vi le fac şefii dumneavoastră. În prima săptămână a lunii, ar putea apărea evenimente neprevăzute, care să determine întârzieri în punerea în practică a proiectelor pentru această zi.

Vă implicaţi din nou în toate lucrările începute de ceilalţi şi nefinalizate, iar apoi vă miraţi că sunteţi extrem de obosit şi stresat. Dorinţa dumneavoastră de a avea mai multă independenţă nu va fi pe placul persoanei iubite, care va începe să-şi manifeste gelozia.

 

Săgetător

Luna ianuarie este o zi a schimbărilor de atitudine. Veţi descoperi lucruri incredibile care s-au tot ascuns adânc în sufletul dumneavoastră. Veţi avea mult de alergat, pentru a rezolva nişte chestiuni mărunte. Ideea nu vă surâde, dar nu aveţi ce face.

Nu este recomandabil pentru dumneavoastră să vă faceţi planuri în legătură cu o afacere, deoarece este posibil să aveţi o deziluzie. În domeniul relalaţiilor personale creaţi o atmosferă de încredere şi porniţi discuţii care pot ajunge până la adevăruri profunde.

 

Capricorn

Pentru nativul Capricorn, luna ianuarie este favorabilă pe toate planurile. Familia este de parte dumneavoastră şi vă susţine proiectele şi planurile de viitor. Aveţi şansa de a cunoaşte o persoană care vă va face o impresie deosebit de bună şi cu care veţi dori să consolidaţi relaţia. Perspectivele financiare ale acestei zile sunt dintre cele mai optimiste.

Vi se fac nişte promisiuni cu privire la nişte sume de bani. Aveţi posibilitatea să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri financiare, dar este recomandabil să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul.

 

Vărsător

Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi aveţi şanse de reuşită pe plan social şi sentimental. Luna ianuarie este favorabilă călătoriilor, fie că sunt făcute în scop profesional sau personal.

Veţi dori să vă aflaţi în compania unor persoane care ştiu să vă ofere o atmosferă calmă, care sunt dispuse ă vă asculte şi să vă ajute.

 

Peşti

În prima parte a lunii, ar fi bine să fiţi prudent cu finanţele, pentru că este posibil să pierdeţi bani sau să faceţi anumite cheltuieli inutile. Sunteţi hotărât să vă ocupaţi de anumite probleme familiale care aşteaptă o soluţionare de mai mult timp.

Luna ianuarie este favorabilă demarării unei noi activităţi, întrucât capacitatea de discernământ şi de decizie vă avantajează. Iubirea va fi cea care va deţine rolul principal pe scena vieţii dumneavoastră în această lună. Nimeni şi nimic nu ar trebui să vă tulbure liniştea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”