Horoscopul lunii mai: cum stai cu banii şi cu dragostea

Racul e aproape de o despărţire, Fecioare atrag tot mai multe surse financiare, Vărsătorul îşi modifică comportamentul în relaţia cu ceilalţi. Astrele sunt pline de surprize şi în această lună.
  • Publicat:
Horoscopul lunii mai: cum stai cu banii şi cu dragostea

Racul e aproape de o despărţire, Fecioare atrag tot mai multe surse financiare, Vărsătorul îşi modifică comportamentul în relaţia cu ceilalţi. Astrele sunt pline de surprize şi în această lună. Află dacă poţi pleca în călătoria mult visată, dacă te reîntorci la o vechie iubire sau păşeşti într-un nou parteneriat. În mod sigur, în mai nu te plictiseşti.

Berbecul

Berbecul se lasă afectat de problemele emoţionale şi familiale în această perioadă. Planetele le încetinesc progresul în carieră. Din punct de vedere financiar, aceasta este o lună excelentă şi, dacă sunt dornici să îşi asume riscuri, nativii pot câştiga bani din speculaţii. Persoanele singure vor avea multe şanse să se implice în parteneriate. Energia excesivă de care dispun poate fi redirecţionată în mod util spre atletism şi activităţi sportive. Sănătatea este minunată, aşa că îşi pot realiza cu uşurinţă obiectivele în toate domeniile.

Taurul

Taurul încearcă să controleze situaţiile şi oamenii. Relaţia acestuia cu partenerul va trece prin turbulenţe în a doua săptămână a lunii. Relaţia de semne de monotonie, neînţelegerile sunt la ordinea zilei. În general, nativul ar trebui să fie atent la sănătate şi să remedieze problemele existente. Masajele ar putea fi de ajutor. La job, Taurul caută mai multă libertate şi aspiră la o poziţie superioară.

Gemenii

Pentru Gemeni, cariera şi succesul personal vor juca un rol semnificativ în această lună. Se pot aştepta, practic, la o nouă viaţă, iar asta din cauza eclipselor din această lună. În dragoste, Geamănul este confuz. Partenerul se simte neglijat, dar nativul îşi urmăreşte obiectivele personale. Dacă vrea ca lucrurile să se schimbe, e indicat să lupte mai mult pentru relaţie. Sfatul prietenilor este important în această lună. Sănătatea este bună, dar puţină prudenţă nu strică niciodată. De aceea, un control amănunţit e întotdeauna bine venit.

Racul

Racul trece prin schimbări în diferite aspecte ale vieţii. Chiar şi relaţia cu familia va fi diferită. Prosperitatea nu îi lipseşte, ba face şi câteva investiţii financiare profitabile în această lună.  Acesta este momentul în care se relaxează şi economiseşte energie. Ba mai mult, nativul visează cu ochii deschişi la o nouă călătorie. Eclipsa de lună le afectează starea Racilor. Pot să se menţină în formă prin masaje şi exerciţii fizice. Se pot aştepta la schimbări importante în carieră şi în structura organizaţională a companiei. 

Dacă se află într-o funcţie de conducere, trebuie să evite confruntările cu alţii în această lună. Pe plan sentimental, sunt aproape de o despărţire. Chiar dacă au amânat această etapă, se simte nevoia unei schimbări. Ba mai mult, o nouă relaţie bate la uşă.

Leul

Leul începe o nouă călătorie de regăsire, de bifare a unor obiective. Situaţiile şi oamenii le dictează progresul. Ar putea coopera şi cu alte persoane pentru a-şi atinge ţintele în această lună. Aspectele planetare îi ajută să îşi îmbunătăţească capacitatea intelectuală. Cei care lucrează în domeniul juridic vor excela în domeniul lor. În dragoste apar furtunile. Vor apărea divergenţele de opinie, problemele legate de libertatea personală. Dacă relaţia este solidă şi puternică, ea va supravieţui.

Fecioara

Dragostea le acaparează pe Fecioare în această lună. Fac totul pentru a-şi satisface propriile dorinţe sau pe cele ale partenerului. Cei singuri încearcă să îşi găsească iubirea. Câştigurile pot creşte datorită schimbărilor din carieră. Cu toate astea, ar fi bine să încerce o reducere a cheltuielilor. Prosperitatea financiară a partenerului este minunată, aşa că pot beneficia de sprijinul lui. Pot crea noi alianţe pentru a atrage bani în mai. Fecioara urmează noi tipuri de diete şi rutine de fitness. Accentul va fi pus pe obţinerea unui fizic perfect.

Balanţa

Balanţa se lasă ispitită de tentaţia unei iubiri trecute, îşi doreşte să crească alături de celălalt, să consolideze o relaţie în care crede. Balanţa îşi redobândeşte capacitatea de seducţie. Relaţia cu familia este una încordată, iar nativul pare să se lase afectat de această situaţie, dar lucrurile se vor schimba după data de 20.

Sănătatea nu pune probleme deosebite, dar situaţia tensionată prin care trece se răsfrânge asupra Balanţei, care începe să se simtă vlăguită, secată de energie. De la jumătatea lunii se produce însă o schimbare, lucrurile reintră pe făgaşul normal, iar Balanţa îşi recapătă energia şi pofta de viaţă, se simte capabilă să mute munţii din loc.

Scorpionul

Scorpionul şi-ar putea întâlni jumătatea la locul de muncă. Va exista o activitate frenetică la job. Nativii sunt plini de energie în această lună, trăiesc clipa şi luptă pentru fericirea lor. În plan financiar, au numeroase strategii, iar banii continuă să vină. Vor exista schimbări importante în viaţa profesională din 29 mai. Va exista o creştere şi o îmbunătăţire a statutului pe termen lung. Această perioadă poate fi propice şi pentru definitivarea unor studii.

Săgetătorul

Săgetătorul se bucură de o perioadă fabuloasă. Dă dovadă de îndrăzneală şi are un magnetism care nu poate trece neobservat. Până pe 20 mai, nativul se bucură de atmosfera de vacanţă de la locul de muncă. După această dată, viaţa la birou va fi agitată, iar Săgetătorul va face tot posibilul să-şi atingă ţintele. Se anunţă şi o călătorie care nu este planificată.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor avea succes în această lună. Pot obţine un post chiar în străinătate. În dragoste, Săgetătorul trăieşte clipa, pare să nu îşi dorească o relaţie pe termen lung, ci se bucură de oportunităţile ce apar.

Capricornul

Capricornul pare să se lase copleşit de problemele de sănătate ce se ivesc.Totul se poate rezolva însă cu ceva mai multă odihnă. În această lună, nativul se simte protejat de partener şi de familie. Dacă privim anul în ansamblu, se poate spune că are toate condiţiile pentru a-şi demonstra potenţialul, calităţile şi profesionalismul.

De asemenea, este momentul să găsească soluţii la problemele pe care le are, să pună mai mult preţ pe detalii, să îşi petreacă timpul cu oamenii sau în locurile în care se simte cel mai bine. Această lună nu este una propice pentru finanţe. Ca atare, Capricornul trebuie să mai aştepte dacă îşi doreşte să obţină un credit. Cariera se bazează pe stabilitatea emoţională.

Vărsătorul

Vărsătorul are parte de o lună fierbinte. Viaţa erotică tinde să fie intensă, la fel şi tentaţia de a călca strâmb. Instinctele lor financiare vor fi la înălţime şi în această perioadă.  Situaţia monetară va fi extrem de încurajatoare, iar banii vor începe să curgă. Vărsătorul va da dovadă de multă agresivitate, va trage cu dinţii să îşi schimbe jobul, viaţa în general, iar acest lucru poate fi benefic pentru ei, pentru că i-ar putea ajuta să îşi modifice atitudinea şi faţă de ceilalţi. Sănătatea va fi excelentă până pe data de 20 mai, dar va pune probleme după aceea. Nivelul de energie scade considerabil şi singura soluţie pare să fie odihna şi relaxarea.

Peştii

Peştii au o lună excelentă pe toate planurile. Sunt plini de viaţă şi nu duc lipsă de optimism. Viaţa alături de partener este una armonioasă. Cei singuri ar putea descoperi că iubirea e mai aproape ca oricând. Progresul financiar este, de asemenea, în creştere. Banii provin din toate sursele şi de pretutindeni. Investiţiile financiare se află la apogeul lor, iar Peştii au îndrăzneala de a-şi asuma riscuri. Nervozitatea îi poate pune în situaţii delicate acasă şi la serviciu.

  

 

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”