Previziuni astrologice 2013

Neti Sandu, astrologul de serviciu, ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru următoarea perioadă. Iată ce vă este scris în stele pentru 2013!
  • Publicat:
Previziuni astrologice 2013

Neti Sandu, astrologul de serviciu, ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru următoarea perioadă. Iată ce vă este scris în stele pentru 2013!

CAPRICORN – Un An Nou cu reuşite în plan profesional în prima jumătate a anului, cu mai mulţi bani şi proiecte cu bătaie lungă, după care Marele Benefic se cantonează în segmentul mariaj şi ţi-ai putea găsi jumătatea, ba chiar să ajungeţi şi la căsătorie dacă nu aţi făcut-o deja.

VĂRSĂTOR – Te-ai putea îndrăgosti lulea la început de an şi să pluteşti de fericire, să-ţi încarci bateriile sufleteşti, să te bucuri de viaţă. Din iulie apar satisfacţiile profesionale, dar nu fără muncă multă, cam pe toată durata anului – totul e să intri în cadenţă.

PEŞTI – Este unul dintre acei ani buni, pe care-l vei ţine minte pentru că o să realizezi ceva pentru sufletul tău, chit că asta înseamnă o casă, o familie, o lucrare valoroasă. Ori poate este anul tău norocos şi pleci din ţară să munceşti în altă parte, să te perfecţionezi într-un domeniu anume, să faci un masterat, doctorat.  

BERBEC – O să dezvolţi comunicarea la toate nivelele, o să lucrezi în colaborare şi o să câştigi mai mulţi bani. Sfera învăţământ va fi frumos nuanţată din februarie până în iunie, inclusiv. Poţi face demersuri care ţin de achiziţionarea unei locuinţe, de recuperarea unor bani, bunuri, de încasarea unor recompense, a unei moşteniri în a doua jumătate a anului.

TAUR – Promite să fie un an bănos, în care să te lupţi pentru consolidarea statutului căpătat în decursul ultimilor 2 ani, la care să adaugi diverse surplusuri. Din primăvară, o să aprofundezi nişte studii, să iei o diplomă şi să acorzi un plus de atenţie relaţiilor interumane – colegi, prieteni, rude.

GEMENI – Eşti zodia vedetă şi o să scoţi la vedere toate atuurile care să-ţi aducă bani, notorietate. Vei deveni competitivă pe mai multe fronturi. Va trebui să gândeşti orice afacere în perspectivă ca să-ţi sporeşti veniturile pe o conjunctură atât de favorabilă ca aceasta.

RAC – Te pregăteşti de o ascensiune în carieră – vizezi un post mai bun, un salariu care să acopere ratele, facturile curente şi un concediu de odihnă pentru întreaga familie. Şi apropo de familie, o să te poţi aşeza la casa ta, să îţi iei o locuinţă mai încăpătoare. Din iunie, vei fi preferatul zodiacului.

LEU – O să îţi poţi extinde sfera de influenţă, te vei asocia cu oameni de calitate care să te propulseze în vârful piramidei şi să-ţi încerci norocul într-un nou domeniu, la o adică. Se întreved succese, dar şi eforturi care îţi pot afecta sănătatea cam prin toamnă.

FECIOARĂ – An splendid pentru ascensiune în carieră, cu recunoaştere din partea şefilor şi a unor factori de decizie. E an bun şi de căsătorie sau poate cineva din familie – copilul, sora, fratele –  se va căsători şi va fi mare efervescenţă în familie. Te poţi bucura şi de succes material, să îţi iei casă, maşină sau un… yaht!

BALANŢĂ – Sfera legalizări este puternic nuanţată în prima jumătate a anului şi o să ai succes şi la şcoală, la examene. Poţi urma cursurile unei şcoli, universităţi din afara ţării. Din iunie, iulie, poţi obţine un titlu sau poţi căpăta o funcţie foarte bine plătită. Poţi să ajungi în lumina reflectoarelor, să străluceşti.

SCORPION – O să recuperezi bani, bunuri, ţi se vor recunoaşte nişte drepturi, o să-ţi consolidezi un statut. În cea de-a doua jumătate a anului, te poţi dedica unor studii. Poţi lua o diplomă care să îţi fie recunoscută în ţară, în străinătate, dar vei putea călători şi în scop turistic mai mult decât în anii precedenţi.

SĂGETĂTOR – Ai putea să întemeiezi o familie şi să mai renunţi la spiritul tău independent, să dezvolţi comunicarea cu perechea de suflet şi să atingi un prag al spiritualităţii, al înţelepciunii de care numai tu eşti capabil. Ofertele de a te alătura unor grupuri, fundaţii, asociaţii care au drept scop binele celorlalţi curg din iulie.

NETI SANDU, ASTROLOG
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”