Vărsător

Vărsător Vărsător: 20 IANUARIE - 18 FEBRUARIE

Vărsătorii pot avea o ascensiune fulminantă, ori se pot trezi, dacă sunt în relaţii incompatibile, cu rupturi sentimentale. Cei tineri nu trebuie însă să dispere, pentru că au toate şansele să trăiască nişte experienţe sentimentale extraordinare. Dragostea e la un colţ distanţă.

Văsătorii caută echilibru în tot şi în toate, au nevoie să se simtă iubiţi, apreciaţi, iar atunci fac totul pentru persoana de lângă ei. Altfel, lucrurile stau total diferit, deoarece nativii din Vărsător se simt neînţeleşi şi au tendinţa să îşi caute refugiul în alte braţe. Uneori, viaţa e pentru ei o altă sursă de distracţie, adoră să trăiască momentul, nu pun preţ pe angajamente.

Mediul de lucru şi relaţiile de la job vor conta din ce în ce mai mult pentru Vărsători. Nu este o noutate, dar vor apărea şi schimbări pe care nu le-au prevăzut. Ideal e să îşi aleagă cu grijă anturajul şi pe cei cu care schimbă impresii. De multe ori, cei care le zâmbesc în faţă nu le sunt întotdeauna prieteni, aşa că se pot confrunta cu mari dezamăgiri.

Financiar nu stau tocmai rău. Profesional, este un moment benefic pentru nativii din Vărsător care lucrează în marketing şi în relaţiile cu clienţii. Ba mai mult, norocul le poate surâde şi pot ajunge să intre în posesia unei moşteniri. Banii vin, dar puţină economie nu strică niciodată.

Citește și celelalte zodii